• 瀏覽: 108,729
  • 回覆: 257
  • 追帖: 21
+6
引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-24 09:43 PM 發表

油麻地
好的~thx

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-24 04:30 PM 發表

暫時左眼消腫得比右眼慢,希望遲d會愈來愈好睇
你去腫好快,有一邊都差唔多去哂,你預遲少少會更加自然

引用:
原帖由 Cerimui 於 2021-8-24 07:23 PM 發表

都唔錯呀🤩👍
多謝
有人話覺得唔靚,好整容feel

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-8-25 12:02 AM 發表

你去腫好快,有一邊都差唔多去哂,你預遲少少會更加自然
而家仲係一邊高,一邊低,好驚之後都係咁

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-25 12:09 AM 發表

而家仲係一邊高,一邊低,好驚之後都係咁
你消腫速度唔同,一邊消得快d, 另一邊仲去腫中,唔洗咁驚,明顯有神好多,另外過2-3個月會自然好多

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-8-25 12:11 AM 發表

你消腫速度唔同,一邊消得快d, 另一邊仲去腫中,唔洗咁驚,明顯有神好多,另外過2-3個月會自然好多
嗯嗯
咁遲d真係消晒腫再來share
唔該晒

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-25 12:08 AM 發表

多謝
有人話覺得唔靚,好整容feel
一邊未消腫吧,我見另一邊可以呀!
朋友睇慣你單眼皮,係會睇唔慣你變咗雙😂
遲啲balance 啲嗰陣應該會順眼啲🧐

我自己就真係好想整,我天生單眼皮,後來變一單一雙,望落去嚴重大細眼😭

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-1-10 09:20 PM 發表
今年終於下決心去做雙眼皮手術,有兩個朋友都係搵佢做,醫生知我係朋友介紹,不過諮詢時醫生冇hea我,好詳細解釋線頭位置同一般埋線點樣唔同,記得佢講更接近結膜位可以持久無痕,其他下刪千字,醫生真係好詳細👍🏻👍🏻
本來我見到朋友做出黎效果自然靚既已經放心好多,醫生係度位、溝通、解釋詳細程度令我更放心。

唔係咩大型醫美公司,環境各方樣都冇壓力感,比一般診所大間少少,之前去醫美中心,會好大壓力感,驚住一 ...
可否pm?

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-1-10 09:20 PM 發表
今年終於下決心去做雙眼皮手術,有兩個朋友都係搵佢做,醫生知我係朋友介紹,不過諮詢時醫生冇hea我,好詳細解釋線頭位置同一般埋線點樣唔同,記得佢講更接近結膜位可以持久無痕,其他下刪千字,醫生真係好詳細👍🏻👍🏻
本來我見到朋友做出黎效果自然靚既已經放心好多,醫生係度位、溝通、解釋詳細程度令我更放心。

唔係咩大型醫美公司,環境各方樣都冇壓力感,比一般診所大間少少,之前去醫美中心,會好大壓力感,驚住一 ...
可以pm資料我嗎? 謝謝!

pm pls 恭喜樓主你重生

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-6-4 07:02 PM 發表

全數13xxx,有得分期
樓主 pm!!

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-16 08:08 PM 發表
駐場男醫生
應該同樓主一樣
而家仲未好返晒,唔敢SHARE相住
請問邊間 可否 pm!

請問你係吊幾多針嫁?請問可以pm邊度做、醫生&價錢嗎?謝謝

引用:
原帖由 Bonnie123 於 2021-9-12 10:33 AM 發表
請問你係吊幾多針嫁?請問可以pm邊度做、醫生&價錢嗎?謝謝
佢唔係計吊左幾多點收費,睇眼形而定,詳情我唔識解,驚講錯🤣🤣🤣

佩服勇氣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]