• 瀏覽: 96,501
  • 回覆: 47
  • 追帖: 20
+6
引用:
原帖由 michellelam90 於 2021-7-29 09:28 PM 發表
👍🏻你唔show 前相我會以為你天生,好自然
多謝️, 同醫生溝通好緊要,度高度時醫生解釋清楚,佢手勢好
睇香討多成日有人話搵唔知咩醫生整得唔對稱,勁陰功,做前一定要爬文,防止中伏

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-14 12:37 AM 發表
我早幾日都上左去整,仲係腫緊......
希望遲D會好睇
呢間都叫自己做醫美呂
紅腫正常,做完頭幾日會最腫,之後消腫就等慢慢自然

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-24 04:30 PM 發表

暫時左眼消腫得比右眼慢,希望遲d會愈來愈好睇
你去腫好快,有一邊都差唔多去哂,你預遲少少會更加自然

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-25 12:09 AM 發表

而家仲係一邊高,一邊低,好驚之後都係咁
你消腫速度唔同,一邊消得快d, 另一邊仲去腫中,唔洗咁驚,明顯有神好多,另外過2-3個月會自然好多

引用:
原帖由 Bonnie123 於 2021-9-12 10:33 AM 發表
請問你係吊幾多針嫁?請問可以pm邊度做、醫生&價錢嗎?謝謝
佢唔係計吊左幾多點收費,睇眼形而定,詳情我唔識解,驚講錯🤣🤣🤣

引用:
原帖由 誠心成真 於 2021-9-14 09:34 PM 發表

唔該曬樓主介紹🤣🤣
Welcome La, 真係好好,我好滿意醫生手勢先share,做雙眼皮唔貴,最驚係出黎效果,有d人做衰咗仲慘過冇做,耐心等消腫👏🏻👏🏻

有人問我呢隻算係邊種方式🙈🙈,我睇過好多人share發現整雙眼皮都係吊線同割兩個方法,吊線係分好多,但其實都係睇醫生手勢點埋落到幾深,線頭係邊(醫生有解釋過),割我就唔敢,整雙眼皮唔同名都好其實我覺得最終都係吊線囉

引用:
原帖由 誠心成真 於 2021-9-30 05:04 AM 發表

我唔夠分pm你
Btw對眼仲好腫 我抽埋脂
我反而唔洗抽脂,我上眼皮抽唔到,算係全單唔係內雙,我冇抽脂都要等時間變得自然

我一直以為自己算係內雙,其實又唔算

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-10-10 08:09 PM 發表
Better than before.  我覺得幾好睇,唔係好誇張款
其實雙眼皮首要最緊要係對稱,之後就係自然
我睇番多數d人講等時間過會越來就越自然
所以最緊要對稱

自然好過誇張,好緊要同醫生溝通想點,利申:唔係大手術,不過都係有風險嫁,大家自行衡量風險去選擇

廢事公開講自己邊間,但係…唔係華整
之前睇到有人講華出事…我冇幫襯過唔敢講真定假
大家自行衡量風險去選擇,上網睇都當參考,我覺得滿意share都係多個參考

引用:
原帖由 Mandy206 於 2021-10-18 02:42 AM 發表

係唔係B記?我諗緊華定b
你最後做左割? 我睇到你之前講起

引用:
原帖由 SUPERYES 於 2021-11-12 03:31 PM 發表
樓主,可以pm你間診所資料嘛?我發覺我對眼同你未整前差唔多
我想自然,唔想太誇張。
吊高驚會變咗另一個人
同醫生傾左高度唔想太高
醫生係未做前度左一次
俾我睇效果

引用:
原帖由 花花魚兒 於 2021-11-19 02:12 PM 發表

我朋友都去左你果間整,佢衣家康復中,不過佢有加錢做埋抽脂
唔出奇呀,好多人上眼皮脂肪厚dup落黎遮住雙眼皮位,內雙既人好似一般都要抽埋,都係加幾千

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]