• 瀏覽: 96,233
  • 回覆: 245
  • 追帖: 20
+6
可以pm幾多錢,邊到做嗎?
謝謝你

Please do me details I really want it

做得好靚!!!!做完眼皮會唔會好腫?

樓主可唔可以pm 我邊度做嘅 我都想整個眼袋同雙眼皮

引用:
原帖由 dlanstks82 於 2022-8-22 19:00 發表
做得好靚!!!!做完眼皮會唔會好腫?
會好腫,有d人話做完幾日就唔腫既,預左條線會甩,正常會腫..之後冇咁腫..之後微腫
原因:條線要落深啲,先至冇咁易甩線

樓主可以pm我診所資料及價錢嗎?thx

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-1-10 21:20 發表
今年終於下決心去做雙眼皮手術,有兩個朋友都係搵佢做,醫生知我係朋友介紹,不過諮詢時醫生冇hea我,好詳細解釋線頭位置同一般埋線點樣唔同,記得佢講更接近結膜位可以持久無痕,其他下刪千字,醫生真係好詳細👍🏻👍🏻
本來我見到朋友做出黎效果自然靚既已經放心好多,醫生係度位、溝通、解釋詳細程度令我更放心。

唔係咩大型醫美公司,環境各方樣都冇壓力感,比一般診所大間少少,之前去醫美中心,會好大壓力感,驚住一 ...
樓主見你整得好好,可唔可以pm醫生資料,麻煩晒🙏🏻

🥹求PM  醫生資料

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-1-10 21:20 發表
今年終於下決心去做雙眼皮手術,有兩個朋友都係搵佢做,醫生知我係朋友介紹,不過諮詢時醫生冇hea我,好詳細解釋線頭位置同一般埋線點樣唔同,記得佢講更接近結膜位可以持久無痕,其他下刪千字,醫生真係好詳細👍🏻👍🏻
本來我見到朋友做出黎效果自然靚既已經放心好多,醫生係度位、溝通、解釋詳細程度令我更放心。

唔係咩大型醫美公司,環境各方樣都冇壓力感,比一般診所大間少少,之前去醫美中心,會好大壓力感,驚住一 ...
請問可否pm我醫生 資料~ thank you

可否pm我醫生資料 thx 

眼神好凌厲👍🏻做完幾sharp

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-8-16 22:53 發表

我上去見姑娘果時被佢建議做埋上眼皮抽脂,因佢話我眼皮比較重同多脂肪,同時做埋抽脂就$13XXX果個數加$5000~
無其他收費
請問你做埋抽脂效果明顯嗎?因為唔係開力割眼皮脂肪抽到嗎?如果眼皮比較厚可以做吊線嗎?

引用:
原帖由 musicsheep 於 2021-10-8 00:23 發表

由始至終醫生無同我講係幾多mm
佢問我想做點嘅雙眼皮,我淨係話想自然似返我,又唔好完全睇唔到。
可以pm資料嗎?

引用:
原帖由 小pkqbm 於 2022-11-5 09:42 發表

請問你做埋抽脂效果明顯嗎?因為唔係開力割眼皮脂肪抽到嗎?如果眼皮比較厚可以做吊線嗎?
眼皮厚9成9要做小切口抽脂,否則做完雙眼皮都會遮到,會變內雙

樓主,可pm我嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]