• 瀏覽: 83,569
  • 回覆: 231
  • 追帖: 19
+6
可pm 醫生資料嘛?thx 

可以pm醫生資料嗎?thx

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-1-10 21:20 發表
今年終於下決心去做雙眼皮手術,有兩個朋友都係搵佢做,醫生知我係朋友介紹,不過諮詢時醫生冇hea我,好詳細解釋線頭位置同一般埋線點樣唔同,記得佢講更接近結膜位可以持久無痕,其他下刪千字,醫生真係好詳細👍🏻👍🏻
本來我見到朋友做出黎效果自然靚既已經放心好多,醫生係度位、溝通、解釋詳細程度令我更放心。

唔係咩大型醫美公司,環境各方樣都冇壓力感,比一般診所大間少少,之前去醫美中心,會好大壓力感,驚住一 ...
樓主雙眼皮手術做得很成功!很自然!
可否pm 醫生資料呢?謝謝🙏🏽

引用:
原帖由 凌晨迷人的珍珠 於 2022-8-6 18:46 發表

樓主雙眼皮手術做得很成功!很自然!
可否pm 醫生資料呢?謝謝🙏🏽
我好滿意,對稱而且係我想要既自然風

想問可以pm我嗎 想要醫生資料

樓主,我都係新手,麻煩可否pm資料給我,謝謝🙏🏾

引用:
原帖由 kaying8811 於 2022-8-10 11:30 發表
邊間做架幾錢 可pm?
13xxx, 我唔洗上眼皮抽脂,要抽好似加幾千

可pm 嗎?

你對雙眼皮整得好靚好自然,可唔可以pm我你嗰位醫生資料我,感激萬分!

樓主 可否pm診所資料 thanks!!!

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2022-8-11 22:59 發表

13xxx, 我唔洗上眼皮抽脂,要抽好似加幾千
可否pm我,我係新手唔知點樣可以收到資料

引用:
原帖由 Tiff_any0817 於 2022-8-17 03:56 發表
樓主 可否pm診所資料 thanks!!!
我都想知診所資料,thx

可以pm嗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]