• 瀏覽: 94,423
  • 回覆: 242
  • 追帖: 19
+6
想知道診所資料😖😖pm thank 

引用:
原帖由 小pkqbm 於 2022-6-23 14:22 發表

我係新手,唔知點樣可以收到pm,
睇inbox 就會見到啦,新手都可以收到
只係覆唔到🤪

你原本雙眼冇神,做完睇落自然有電眼👍🏻

好自然,係咪一直都保持到個Result, 幾耐消踵?
可以PM 醫生嘅資料及價錢? Thanks so much 

引用:
原帖由 JW1122 於 2022-7-12 14:57 發表
好自然,係咪一直都保持到個Result, 幾耐消踵?
可以PM 醫生嘅資料及價錢? Thanks so much 
要完全覺得好睇而少少腫都冇,我自己要幾個月,直到呢一刻我都仲係好似相咁樣,冇變化

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-1-10 21:20 發表
今年終於下決心去做雙眼皮手術,有兩個朋友都係搵佢做,醫生知我係朋友介紹,不過諮詢時醫生冇hea我,好詳細解釋線頭位置同一般埋線點樣唔同,記得佢講更接近結膜位可以持久無痕,其他下刪千字,醫生真係好詳細👍🏻👍🏻
本來我見到朋友做出黎效果自然靚既已經放心好多,醫生係度位、溝通、解釋詳細程度令我更放心。

唔係咩大型醫美公司,環境各方樣都冇壓力感,比一般診所大間少少,之前去醫美中心,會好大壓力感,驚住一 ...
樓主請問可以dm診所同醫生資料嗎🙏🏻

引用:
原帖由 mangowoo 於 2022-7-15 13:20 發表

樓主請問可以dm診所同醫生資料嗎🙏🏻
可以,講真我覺得萬零蚊好抵,有啲耐性去消腫等變得自然就可以去馬,消腫時間唔算超短,因為埋線太淺會甩線

樓主請問可以dm診所同醫生資料嗎🙏🏻🙏🏻🙏🏻😃

可否pm 醫生資料和價錢🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2022-7-18 23:36 發表

可以,講真我覺得萬零蚊好抵,有啲耐性去消腫等變得自然就可以去馬,消腫時間唔算超短,因為埋線太淺會甩線
樓主我係新手dm唔到你,但有問題想請教下,方便留tg嗎?🥹🥹

引用:
原帖由 mangowoo 於 2022-7-19 00:12 發表

樓主我係新手dm唔到你,但有問題想請教下,方便留tg嗎?🥹🥹
你係呢到問,可能你問既野其他人都想知🤣🤣我咪唔洗答兩次囉,睇到既話我一定會覆你

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2022-7-20 18:06 發表

你係呢到問,可能你問既野其他人都想知🤣🤣我咪唔洗答兩次囉,睇到既話我一定會覆你
都好🤣🤣
想問下你術後大約幾日先可以正常出街(眼皮無勁腫同埋唔容易比人察覺)

同埋介紹比其他人之後,有冇人表示整衰左🥲

可以PM 醫生嘅資料

做完兩星期都係幾覺眼,因為條線埋得深
開始完全自然你預要1-3個月時間,呢個我保守D去講
我身邊熟既朋友冇人整雙眼皮,眼袋就有WO,都係搵我個醫生做
做眼袋果FD佢超滿意,佢等左8日已100% Recover

可以PM醫生資料同價錢?THX

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]