• 瀏覽: 51,184
  • 回覆: 526
  • 追帖: 17
大約三個幾月前上網下載左個交友app,初時唸住真係想識個真心交往既女朋友,因為本人都唔細,成三十歲人,同前女友都散左一年幾,開頭係app到hi下啲女,有啲都唔應我,有啲講左幾句就無下問,有啲就一睇就知有目的交友(保險妹,股票妹),直到認識到一個,睇佢啲相又幾清純,幾可愛,話自己係文員,25歲,就決定媾佢啦!同佢傾左幾日,又幾好傾,係公屋妹黎既,收入又唔多,應該都唔會太物質啦!之後我主動約佢出黎見面,我以為真人同相會好大出入,又唔係,同相差唔多,同佢行下商場,我問佢有咩想要,我想買比佢,當係見面禮,佢竟然話唔駛,我心唸今次執到寶啦!連香港緊餘1001一個唔物質女仔都比我搵到,之後佢提議去吃日本野,帶左我去吃一間日本餐廳吃中午飯,佢起勢咁叫,唔貴個樣都唔叫,一個中午飯用左我千五蚊埋單,算啦!可能佢對食有要求啫,之後佢又行商場,入左間賣手袋專門店,係咁睇,之後睇中一個手袋問我靚唔靚,我話幾靚啊!佢竟然話剛才我話會送見面禮比佢,係唔係真,定係講笑,我呆左一陣,再望一望手袋價錢牌,成3萬幾蚊,我就提議不如我上網買個比你,都係差唔多,個時連個店員都忍唔住笑左,之後佢拉我埋一邊,話如果我買比佢,話今晚可以陪我,當時我色心又起,竟然真係傻到簽卡買比佢,再上網book間靚啲既酒店,我哋拖住手去到間酒店門口,佢拿起手機,話屋企人出左事,要趕住返去,我立即拉住佢,我話都book左房,成三千蚊晚,佢話今晚唔得,話會聽日搵我,之後走左,我就個晚得一個人係酒店房,對住咁靚既維多利亞海景,一個人食自己,之後第二日whatsapp佢又唔埋我,個交友app又拉黑埋我

港女有乜好

引用:
原帖由 阿里妹妹是傻的 於 2021-1-10 12:59 PM 發表

港女有乜好
我都想返大陸媾,最慘依家去唔到

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-1-10 12:59 PM 發表

大約三個幾月前上網下載左個交友app,初時唸住真係想識個真心交往既女朋友,因為本人都唔細,成三十歲人,同前女友都散左一年幾,開頭係app到hi下啲女,有啲都唔應我,有啲講左幾句就無下問,有啲就一睇就知有目的交友(保險妹,股票妹),直到認識到一個,睇佢啲相又幾清純,幾可愛,話自己係文員,25歲,就決定媾佢啦!同佢傾左幾日,又幾好傾,係公屋妹黎既,收入又唔多,應該都唔會太物質啦!之後我主動約佢出黎見面 ...
你似上左ptgf  apps多d

引用:
原帖由 超級死基佬 於 2021-1-10 01:27 PM 發表

你似上左ptgf  apps多d
如果係都唔會咁貴,比返啲錢我

條女又幾多歲?

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-1-10 01:55 PM 發表

如果係都唔會咁貴,比返啲錢我
幾皮野姐,香討位位月入十萬,當跌咗囉

回覆 引用 TOP

鬼叫你識咗人一日都冇就起色心

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-1-10 12:59 PM 發表

大約三個幾月前上網下載左個交友app,初時唸住真係想識個真心交往既女朋友,因為本人都唔細,成三十歲人,同前女友都散左一年幾,開頭係app到hi下啲女,有啲都唔應我,有啲講左幾句就無下問,有啲就一睇就知有目的交友(保險妹,股票妹),直到認識到一個,睇佢啲相又幾清純,幾可愛,話自己係文員,25歲,就決定媾佢啦!同佢傾左幾日,又幾好傾,係公屋妹黎既,收入又唔多,應該都唔會太物質啦!之後我主動約佢出黎見面 ...
其實係你自己咸濕啫,對方一定係靚女啦,三萬幾一個袋第一次見你都捨得買,下次帶眼識人+唔好咁精蟲上腦啦

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-1-10 01:24 PM 發表

我都想返大陸媾,最慘依家去唔到
依家返大陸很難嘅。

引用:

其實上網識異性,已經不是正正常常交往咁簡單,多少有性成份,男人鹹濕明白,女人呢?為乜上網識男人,唔通又為鹹濕?通常是為呃男人錢,所以網戀不要信。

溝港女,支出使費比叫雞更毑利

Sad

回覆 引用 TOP

醫生點講?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]