• 瀏覽: 26,266
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
我一裝左app唔夠半個鐘就收到通知話有幾條女like
心諗今次無死啦、原來用大j張相真係呃到下人
一click係去、就叫你join vip先可以同d 囡囡傾計?
餵、當我白痴咩
九成D 囡囡係AI 扮架啦
想引我落搭? 下世啦

調返轉頭,如果你係囡囡,佢地會唔會貼錢俾你呢?

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-1-10 08:31 AM 發表

調返轉頭,如果你係囡囡,佢地會唔會貼錢俾你呢?
你好似唔知個問題係邊

正常

回覆 引用 TOP

個apps無收入,點營運?

總要諗d方揾錢既...

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」
引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-1-10 08:27 AM 發表

一click係去、就叫你join vip先可以同d 囡囡傾計?
餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
唔傾計[製朋]邊有機會[脫褲]呢又

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmyho2006 於 2021-1-10 08:47 AM 發表

個apps無收入,點營運?

總要諗d方揾錢既...
營運原來係比d ai 我同佢吹水?
氹我落搭?
我肯肯定
比左錢之後
先知果d 女根本唔係女
一係男扮女一係ai

少少錢

回覆 引用 TOP

冇充錢,一堆美女「機械人」揾你傾計,你就唔可以回覆。當你付錢之後,連機械人都不和你傾咗

去咖啡廳,花這個錢效果會更好

回覆 引用 TOP

花錢買下心靈上嘅滿足,咁諗得吾得?vip就可以有女傾下偈

引用:
原帖由 miscreant 於 2021-1-10 10:02 AM 發表

花錢買下心靈上嘅滿足,咁諗得吾得?vip就可以有女傾下偈
同機械人傾計原來可以心靈滿足?
長知識了

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-1-10 08:27 AM 發表

餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
搵笨,所以冇玩好耐

回覆 引用 TOP

引用:

餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
建立在金錢上的友誼?

信"瞓"教 ! 愛"精"神 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 許仙峯瘋風 於 2021-1-10 09:32 AM 發表

冇充錢,一堆美女「機械人」揾你傾計,你就唔可以回覆。當你付錢之後,連機械人都不和你傾咗
乜原來系甘😱

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]