• 瀏覽: 25,951
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
因為男人錢最易賺,而狗公錢就最易呃。

回覆 引用 TOP

呢啲app當笑片睇 唔係呃錢就賣鮑 搵鬼溝咩
又話人口老化 人地日本都有官方app啦 創科城市笑撚死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-1-10 08:27 AM 發表

我一裝左app唔夠半個鐘就收到通知話有幾條女like
心諗今次無死啦、原來用大j張相真係呃到下人
一click係去、就叫你join vip先可以同d 囡囡傾計?
餵、當我白痴咩
九成D 囡囡係AI 扮架啦
想引我落搭? 下世啦
就算可以傾計都係倫敦金雞🐔多呀

回覆 引用 TOP

其實香討幾好呀,就係吾知邊個含家産扣左我四十積分,我真想叼佢老母

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-1-10 08:27 AM 發表

一click係去、就叫你join vip先可以同d 囡囡傾計?
餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
咪係,叫D窮能點搵FOC呀。。。

回覆 引用 TOP

引用:

餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
唔收錢佢開黎做咩

回覆 引用 TOP

交友app你估真係交友咩!性交就有!小心愛滋病呀師兄😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 10-1-2021 09:27 發表

餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
你想表達啲咩?
話自己醒目?
提醒其他人咪奶嘢?
C兄 N年前已經係咁㗎啦 你宜家至發現?

回覆 引用 TOP

我有朋友攪交友app,1個月賺15萬會費。有假相 有真女會員 不過係俾錢搵返黎當係做客服 主要係同人傾計,如果個客join左會員 開通晒所有系統係可以傾計 睇更加多照片

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 10/1/2021 01:56 AM 發表

營運原來係比d ai 我同佢吹水?
氹我落搭?
我肯肯定
比左錢之後
先知果d 女根本唔係女
一係男扮女一係ai
想當年自問太on9用做3餅嘢玩呢啲on9交友app仲以為識到女約咗2年都約唔到

唔一定係ai有可能係男扮女網上求9其搵張靚女相行騙

回覆 引用 TOP

比錢join app,不如比錢買包包,大把女埋黎

回覆 引用 TOP

挑 無人渣支槍要你裝人地個apps 無錢就祿開啦

回覆 引用 TOP

呢d點會免費

回覆 引用 TOP

想騙你錢啊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]