• 瀏覽: 25,950
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-1-10 08:27 AM 發表

我一裝左app唔夠半個鐘就收到通知話有幾條女like
心諗今次無死啦、原來用大j張相真係呃到下人
一click係去、就叫你join vip先可以同d 囡囡傾計?
餵、當我白痴咩
九成D 囡囡係AI 扮架啦
想引我落搭? 下世啦
嘩你唔係今日從火星移民到來的嗎,你都可以開個帳去搵錢呀。

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-1-10 08:27 AM 發表

一click係去、就叫你join vip先可以同d 囡囡傾計?
餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
咁你下次扮女咪免費law

回覆 引用 TOP

引用:

餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
扯皮條費

回覆 引用 TOP

引用:

餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
10 apps 都係同一供應商

但作豪情 說古今
寄語留詩..........

詩酒豪情 同浮一白
無奈對月一杯..........
等待着一個故事

回覆 引用 TOP

引用:

餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
你誤會左,其實係倫頓金sales.

回覆 引用 TOP

其實果d所謂嘅女女 都係app方面嘅電腦呃你俾錢 最後其實只係一個假人嚟

回覆 引用 TOP

提供更佳的服務

回覆 引用 TOP

冇免費午餐

tc

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍屍能 於 2021-1-11 10:38 AM 發表

收錢唔係問題,你肯定條女幅相係堅?
正確!收費同呃係兩件事!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-1-10 08:38 AM 發表

你好似唔知個問題係邊
係你唔知問題係邊就真🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-1-10 08:38 AM 發表

你好似唔知個問題係邊
其實 , 申唔申請 vip , 係你既決定 , 點可以叫呃你 ?

香討交友區係免費 , 你可以去試下自己既運氣 ..

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

回覆 引用 TOP

真正交友APP掂嘅,少嘅陰功,
還不如多喺版塊互動,咁講唔定還能交到知己。

纖雲弄巧,飛星傳恨,銀漢迢迢暗渡。
金風玉露一相逢,便勝卻人間無數。
柔情似水,佳期如夢,忍顧鵲橋歸路!
兩情若系久長時,又豈喺朝朝暮暮。

回覆 引用 TOP

引用:

餵、當我白痴咩
想引我落搭? 下世啦
又係點卡黨?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-1-11 12:49 PM 發表

係香港台灣D交友app先有AI呃人,人地外國果D唔會咁
吾會咪ON9啦

回覆 引用 TOP

其實真係收費先傾計會識到朋友的

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]