• 瀏覽: 7,440
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
最近用 apps 識左個空姐 , 見佢都幾好傾 , 傾左一排就出黎
同佢拍拖都幾好 , 佢以前去過好多地方 , 每次見佢講去 trip 既經歷 , 都講到好開心
佢好 nice , 講好多佢做空姐既見聞俾我知 , 又介紹佢 d 空姐朋友俾我識 個個都好爽直
呢排佢失業又得閒 , 去學 cooking , 其實佢好有理想 ,
我叫佢做住其他工作先 , 但佢想襯仲未有工作前多 d 時間學下野 , 又可以方便同我見面

尋得真心人,非常之好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ust3 於 2021-1-7 07:36 PM 發表

最近用 apps 識左個空姐 , 見佢都幾好傾 , 傾左一排就出黎
同佢拍拖都幾好 , 佢以前去過好多地方 , 每次見佢講去 trip 既經歷 , 都講到好開心
佢好 nice , 講好多佢做空姐既見聞俾我知 , 又介紹佢 d 空姐朋友俾我識 個個都好爽直
呢排佢失業又得閒 , 去學 cooking , 其實佢好有理想 ,
我叫佢做住其他工作先 , 但佢想襯 ...
哦,已閱,一分

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]

回覆 引用 TOP

空姐係有種氣質

回覆 引用 TOP

真係羨慕你。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。
引用:
原帖由 ust3 於 2021-1-7 07:36 PM 發表

我叫佢做住其他工作先 , 但佢想襯 ...
🉐多世面喺唔同啲嘅,佢有無拿你條J同其他國籍嘅比較

大埔空姐

引用:
原帖由 dc31 於 2021-1-7 10:54 PM 發表

真係羨慕你。
乜你唔知樓主逢帖必膠

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-8 09:23 AM 發表

大埔空姐
樓主逢帖必膠

回覆 引用 TOP

食左未

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-8 09:23 AM 發表

大埔空姐
深水埗,空姐牛肉飯?

回覆 引用 TOP

中出即飛!

回覆 引用 TOP

真好溝到空姐

引用:
原帖由 雨中回收的朋友 於 2021-1-8 10:55 AM 發表

真好溝到空姐
制服誘惑, 可能係做 KOL ? 😆

你就正啦,我最近識嗰件空姐,落咗妝之後凶神惡煞,嚇到我旗都斷

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]