• 瀏覽: 8,364
  • 回覆: 62
  • 追帖: 2
之前佢識咗個有車嘅男仔,就決絕咁同現任男友分手。
過咗幾個月,又突然主動揾返前男友,仲想復合,尼次前男友毅然拒絕。
於是個女仔單身咗一排,宜家俾你認識咗佢,你哋互相講起情史,你知道佢咁樣,宜家想你做佢男友,你接唔接手?

熱賣及精選
引用:
原帖由 角度兄 於 2021-1-7 06:18 PM 發表

過咗幾個月,又突然主動揾返前男友,仲想復合,尼次前男友毅然拒絕。
於是個女仔單身咗一排,宜家俾你認識咗佢,你哋互相講起情史,你知道佢咁樣,宜家想你做佢男友,你接唔接手?
你幾時開始上 香討?

係人都識 中出即飛 啦!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-7 06:25 PM 發表

你幾時開始上 香討?

係人都識 中出即飛 啦!
如果你唔知佢嘅過去呢?咁你狗唔狗衝?

引用:
原帖由 角度兄 於 2021-1-7 06:28 PM 發表

如果你唔知佢嘅過去呢?咁你狗唔狗衝?
我會帶袋…

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-7 06:29 PM 發表

我會帶袋…
如果冇幾耐佢有咗,話個BB係你嘅,仲話你個袋唔係百分之百可以避孕。咁你認唔認頭?

引用:
原帖由 角度兄 於 2021-1-7 06:35 PM 發表

如果冇幾耐佢有咗,話個BB係你嘅,仲話你個袋唔係百分之百可以避孕。咁你認唔認頭?
咁除咗袋 射佢口 好了,唔會有bb吧⋯

互相講情史

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-7 06:37 PM 發表

咁除咗袋 射佢口 好了,唔會有bb吧⋯
射口?冇幾多個港女會肯啩?

引用:
原帖由 角度兄 於 2021-1-7 06:18 PM 發表

佢經過教訓,會好啲。
你同佢之間,可能好夾呢?諗佢同人地點,不如試左先。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
你有冇車?

引用:

確定咗係女仔未??

回覆 引用 TOP

無問題,每個人刀有過去

回覆 引用 TOP

執劑先

You'll never walk alone
引用:
原帖由 騎拉帝納 於 2021-1-7 06:59 PM 發表

你有冇車?
有層 full paid 私樓好的

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]