• 瀏覽: 6,771
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
分左手,佢同番初戀一齊,就斷絕跟我聯絡,完全不理我死活.....感情真係可以話斷就斷 ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 koex222 於 2021-1-3 02:56 PM 發表

分左手,佢同番初戀一齊,就斷絕跟我聯絡,完全不理我死活.....感情真係可以話斷就斷 ?
你地一齊幾耐?

感情咪講斷就要斷嘅幹凈佢呀?唔系兩個人會好痛苦嘅

引用:
原帖由 紂王馬 於 2021-1-3 05:27 PM 發表

你地一齊幾耐?
網戀 10 個月....但我好投入....

引用:
原帖由 koex222 於 2021-1-3 09:40 PM 發表

網戀 10 個月....但我好投入....
佢明顯玩

佢對現實感情認真

支持你,加油

引用:
原帖由 koex222 於 2021-1-3 02:56 PM 發表

佢可以一直瞞住你,扮冇嘢咁繼續同你網戀,你要這樣嗎?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 紂王馬 於 2021-1-3 10:34 PM 發表

佢明顯玩
我感覺到佢都認真....只係想像不到佢可以話斷就斷,仲要超決絕....短時間就同番初戀一齊

引用:
原帖由 louislsh 於 2021-1-4 07:52 AM 發表

佢可以一直瞞住你,扮冇嘢咁繼續同你網戀,你要這樣嗎?
其實我成日心諗,我可能都會接受....反正疫症關係,我都飛唔到搵佢.....

引用:
原帖由 koex222 於 2021-1-4 08:31 AM 發表

其實我成日心諗,我可能都會接受....反正疫症關係,我都飛唔到搵佢.....
網戀,仲係異地戀,高難度啊!

如果你真心愛對方,佢搵到真正照顧到佢既人,你應該安心

引用:
原帖由 louislsh 於 2021-1-4 08:43 AM 發表

網戀,仲係異地戀,高難度啊!

如果你真心愛對方,佢搵到真正照顧到佢既人,你應該安心
當初我都係祝福佢....但過往同佢嘅野一幕幕咁在腦海中 loop......好難過.......仲開始懷疑佢地一早已經番撻....只係唔覺意比我發現到....就順勢分手

經歷過,反思過,別回頭

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]