• 瀏覽: 3,566
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
事源我有個女性朋友(A女)又想嫁個有錢男人所以係有錢嘅男人A女到會同佢拍拖。又想有幸福又想錢。A女講明係要錢唔要幸福(係A女同我講)同埋同佢個男友講明,她不生小朋友。佢男友講想結婚(男接近 40歲 , A女 27歲)。其實係咪有錢就唔理自己鐘唔鐘意到一齊?係咪我觀念有問題(寧缺莫濫)

熱賣及精選
引用:
原帖由 車站難吃的綿羊 於 2021-1-3 04:26 AM 發表

寧缺勿濫我從來都係
係咪今時今日D中產係好喜歡用錢握女,但D女受氹。

其實冇邊一種觀念係「有問題」,只差你接唔接受到

「你朋友」有問題咩?「佢」唔覺得咪得囉⋯⋯🤣

在下無德無能,除食花生和取材,已經不再做第三件事了
引用:
原帖由 mabel.tarot 於 2021-1-3 01:48 AM 發表

事源我有個女性朋友(A女)又想嫁個有錢男人所以係有錢嘅男人A女到會同佢拍拖。又想有幸福又想錢。A女講明係要錢唔要幸福(係A女同我講)同埋同佢個男友講明,她不生小朋友。佢男友講想結婚(男接近 40歲 , A女 27歲)。其實係咪有錢就唔理自己鐘唔鐘意到一齊?係咪我觀念有問題(寧缺莫濫)
佢自願成為商品,使用若干年後便會被棄置,你覺得咁樣有冇問題?

可以成為終身伴侶既人,當然要用心去選擇

引用:
原帖由 louislsh 於 2021-1-4 08:50 AM 發表

佢自願成為商品,使用若干年後便會被棄置,你覺得咁樣有冇問題?

可以成為終身伴侶既人,當然要用心去選擇
A女係有錢便可以。A女一聽到佢男友話買咗屯門珺瀧灣就係微信到講我的家。雖然A女的男友話想同A女結婚。但我本人覺得A女的男友係想握A女上床多D囉。聽A女講A女男友係楓樹街個頭買咗層樓(自住其中一個房劏咗俾其他人住)之前係旺角租咗間鋪買玉石但生意不好之後執咗先做保安。珺瀧灣係買咗樓花(我唔知真定假我無A女有否俾收據A女睇)。一個男人真心對自己愛嘅人係唔洗同人講自己有幾多錢。(我個人覺得女友又係俾握)

引用:
原帖由 mabel.tarot 於 2021-1-4 11:47 PM 發表

A女係有錢便可以。A女一聽到佢男友話買咗屯門珺瀧灣就係微信到講我的家。雖然A女的男友話想同A女結婚。但我本人覺得A女的男友係想握A女上床多D囉。聽A女講A女男友係楓樹街個頭買咗層樓(自住其中一個房劏咗俾其他人住)之前係旺角租咗間鋪買玉石但生意不好之後執咗先做保安。珺瀧灣係買咗樓花(我唔知真定假我無A女有否俾收據A女睇)。一個男人真心對自己愛嘅人係唔洗同人講自己有幾多錢。(我個人覺得女友又係俾握)
㝷找愛情既女人先會俾人呃

金錢第一既女人精過妳,只係妳睇唔透佢心裡面條數,到底佢既青春同肉體最盡可以買到幾好價而已

引用:
原帖由 louislsh 於 2021-1-5 01:25 AM 發表

金錢第一既女人精過妳,只係妳睇唔透佢心裡面條數,到底佢既青春同肉體最盡可以買到幾好價而已
咁睇嚟我真係價值觀有問題

引用:
原帖由 mabel.tarot 於 2021-1-5 01:27 AM 發表

咁睇嚟我真係價值觀有問題
成長既環境同遭遇會影響價值觀,沒有錯對之分,只係用咩手法達標先會顯露人格

引用:
原帖由 louislsh 於 2021-1-5 01:25 AM 發表

同埋之前幫A女算過A女條命係會搵到個有錢人但A女不會幸福,而且A女生的小朋友係有腳嘅問題。但A女又好自相矛盾之前又話唔生,E架有話有錢就。最孽障係A女話如果知小朋友有問題就落咗去。靈體會跟住A女及A女自己身體一定差

引用:
原帖由 mabel.tarot 於 2021-1-5 01:37 AM 發表

同埋之前幫A女算過A女條命係會搵到個有錢人但A女不會幸福,而且A女生的小朋友係有腳嘅問題。但A女又好自相矛盾之前又話唔生,E架有話有錢就。最孽障係A女話如果知小朋友有問題就落咗去。靈體會跟住A女及A女自己身體一定差
每個人都有佢自主靈魂,就隨他吧

引用:
原帖由 louislsh 於 2021-1-5 01:34 AM 發表

成長既環境同遭遇會影響價值觀,沒有錯對之分,只係用咩手法達標先會顯露人格
用自己一輩子幸福換一個自己唔愛嘅人值得咩?當然成長環境遭遇係會影響價值觀。A女本身係有D小小錢但因爸爸爛賭引致由私人樓轉去住公屋,A女個妹妹腳有問題,A女本身眼睛,心藏,子宮有問題。因此A女有錢男人就立即拍拖。

引用:
原帖由 louislsh 於 2021-1-5 01:43 AM 發表

每個人都有佢自主靈魂,就隨他吧
作為朋友我己同A女講你本身孽障及戾氣好重,仲諗住落咗個小朋友。A女仲好意思問我幾時生第二胎咪無事。我無幫A女算,真心我過唔到自己個關,同埋害死一條生命係好大過錯。

揾工,揾老公,是一樣,好多女人揾個有錢的嫁,好過打份好工!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]