• 瀏覽: 8,233
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
我只想拍拖,我唔會生小朋友,屋企人覺得有問題,話一定要結婚,點解一定要結婚?

熱賣及精選
你同佢唔結婚一齊住、即係同朋友一齊住啦、咁你朋友帶異性上黎做愛、你同佢咁好朋友相信你絕對唔會炸形既

引用:
原帖由 ice1110 於 2021-1-2 12:06 AM 發表

我只想拍拖,我唔會生小朋友,屋企人覺得有問題,話一定要結婚,點解一定要結婚?
家人怕你老咗孤單啫,老人家係咁

引用:
原帖由 subming 於 2021-1-2 01:08 AM 發表

你同佢唔結婚一齊住、即係同朋友一齊住啦、咁你朋友帶異性上黎做愛、你同佢咁好朋友相信你絕對唔會炸形既
我唔係同朋友住,係同男朋友住,亦唔會有不明人仕出入屋的,我間屋不是公廁吖!

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2021-1-2 01:15 AM 發表

家人怕你老咗孤單啫,老人家係咁
可能你講得啱……

引用:
原帖由 ice1110 於 2/1/2021 01:27 發表

我唔係同朋友住,係同男朋友住,亦唔會有不明人仕出入屋的,我間屋不是公廁吖!
你咁小氣咪早一日同你分手、第二日先同第二個做愛囉

回覆 引用 TOP

早一日同我分手(甘似神棍,你簡好吉日未?)睇下邊日準唔準?結婚係為做愛?各位小心

引用:
原帖由 ice1110 於 2021-1-2 01:28 AM 發表

可能你講得啱……
自己唔後悔就得,人生係你自己唔使理太多。雖然話家人怕你老咗孤單,你handle自己同經濟獨立基本上無乜問題,女人嫁錯老公仲大鑊。

引用:
原帖由 ice1110 於 2/1/2021 01:41 發表

早一日同我分手(甘似神棍,你簡好吉日未?)睇下邊日準唔準?結婚係為做愛?各位小心
唔知你講乜、事關你又唔係佢老婆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2021-1-2 01:44 AM 發表

自己唔後悔就得,人生係你自己唔使理太多。雖然話家人怕你老咗孤單,你handle自己同經濟獨立基本上無乜問題,女人嫁錯老公仲大鑊。
我好獨立……沒有對方一樣能活得比你好……不是自私,無人能承諾一世不變,亦無人能一世陪伴你。

引用:
原帖由 ice1110 於 2021-1-2 01:48 AM 發表

我好獨立……沒有對方一樣能活得比你好……不是自私,無人能承諾一世不變,亦無人能一世陪伴你。
態度正確

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2021-1-2 01:49 AM 發表

態度正確
多謝

引用:
原帖由 ice1110 於 2021-1-2 01:49 AM 發表

多謝
唔生仔女嘅話, 如果有個男人可以陪你行到五六十歲 ,到時先至考慮結婚都未遲。有幸行去到嗰個年紀就可以結婚,目的係方便因為有病入醫院做手術有人幫你簽紙。岩唔岩聽

你千其唔好叫屋企人幫手、對佢地黎講你男朋友屬於客人

引用:
原帖由 subming 於 2021-1-2 01:53 AM 發表

你千其唔好叫屋企人幫手、對佢地黎講你男朋友屬於客人
人係個體獨立……下下要諗揾人幫手就死得啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]