• 瀏覽: 7,871
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
岩岩2020年過去,中間聽朋友介紹試左唔同牌子嘅面膜但係試左咁多隻
我最鐘意就係evolcare
面膜質地幾好,入面有好多精華
但係又唔會滴d精華出黎,敷上面仲好貼服添 保濕得黎仲有舒緩下效果 very gd 所以我已經買定幾盒,看門口啦^^
一齊分享你2020最愛嘅面膜啊~~~

熱賣及精選
我最近終於清曬所有mask,想買黎試試
門市係邊?幾錢?

JM Solutions,平、靚、正😊

引用:
原帖由 望見古牛 於 2020-12-30 04:32 PM 發表

evolcare
你都有用緊啊?

引用:
原帖由 wongbob46 於 2020-12-31 12:38 PM 發表

我最近終於清曬所有mask,想買黎試試
門市係邊?幾錢?
太古誠品有門市,冇記錯嘅話200蚊一盒,都夠敷成個月架

引用:
原帖由 連續污濁的西瓜 於 2020-12-31 09:30 AM 發表

冬季補水超好
最近呢幾日咁乾燥,真係要敷多少少面膜
雖然凍,但係唔好懶啊

冬天皮膚缺水,太干脫皮

我個日行街經過誠品見到呢間鋪頭啊~ 佢好似仲有其他skincare
唔知好唔好用呢?

引用:
原帖由 隔離熱情的西瓜 於 2021-1-4 02:43 PM 發表

冬天皮膚缺水,太干脫皮
咁你要敷返多d保濕面膜,同埋搽保濕精華啊

引用:
原帖由 chanmissmiss 於 2021-1-4 12:39 PM 發表

最近呢幾日咁乾燥,真係要敷多少少面膜
雖然凍,但係唔好懶啊
我最近都隔日敷mask,唔敷皮膚真係超乾囉

引用:
原帖由 lingman898 於 2021-1-5 12:08 PM 發表

我個日行街經過誠品見到呢間鋪頭啊~ 佢好似仲有其他skincare
唔知好唔好用呢?
我之前抽獎抽到佢個sample kit試完我幾鐘意個洗面powder,洗完面唔會覺得乾,仲幫到少少去角質讚! 我黎緊都打算再回購返貨size

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]