• 瀏覽: 6,630
  • 回覆: 84
  • 追帖: 2
在外面發生了一夜情或婚外情,有多少男人肯主動告訴老婆?很多人唔會告訴,但系喺老婆發現了蛛絲馬跡後,有多少人會坦白?

會承認自己有外遇無非三種可能,第一受唔了內心嘅譴責,承受唔住心靈嘅拷問,意志就會崩潰。第二種就系快瞞唔住了。第三種就系抱着你愛咋咋地嘅想法。呢三種有嘅系兩種都有,有嘅只有一兩種。

引用:
原帖由 巴士芳香的頭巾 於 2020-12-28 11:02 AM 發表
會承認自己有外遇無非三種可能,第一受唔了內心嘅譴責,承受唔住心靈嘅拷問,意志就會崩潰。第二種就系快瞞唔住了。第三種就系抱着你愛咋咋地嘅想法。呢三種有嘅系兩種都有,有嘅只有一兩種。
咁懂,你有咁嘅經驗咩,講講

這是個有點白痴的問題

潘金蓮識爬牆都唔會同街坊講啦

證據

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-12-28 11:10 AM 發表
這是個有點白痴的問題

潘金蓮識爬牆都唔會同街坊講啦
身邊有咁嘅人

引用:
原帖由 上啊 於 2020-12-28 11:12 AM 發表
證據
大多數男人嘅反應就系冇證據死唔承認,但也有少數人唔走尋常路

引用:
原帖由 朝風 於 2020-12-28 11:18 AM 發表
絕不可能主動承認
我也系咁認為,但身邊有無特例呢?

引用:
原帖由 巴士芳香的頭巾 於 2020-12-28 11:02 AM 發表
如要自動承認,就是自己玩到有性病,怕野了老婆仔女。

引用:
原帖由 馬路笨拙的石頭 於 2020-12-28 10:57 AM 發表
在外面發生了一夜情或婚外情,有多少男人肯主動告訴老婆?很多人唔會告訴,但系喺老婆發現了蛛絲馬跡後,有多少人會坦白?
離婚收場

都幾無可能

會,敢做敢認

引用:
原帖由 牧夫座 於 2020-12-28 02:10 PM 發表
會,敢做敢認
真正嘅男人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]