• 瀏覽: 13,801
  • 回覆: 67
樓價咁高,如果要買壓力巨大,唔買又系兩頭受氣,好難。今日平安夜,唔知老婆又會唔會逼着買手信

熱賣及精選
引用:
原帖由 馬路笨拙的石頭 於 2020-12-24 03:35 PM 發表

樓價咁高,如果要買壓力巨大,唔買又系兩頭受氣,好難。今日平安夜,唔知老婆又會唔會逼着買手信
好就女人

初初買樓就一定有壓力,慢慢習慣左就無事。

天是蔚藍的
引用:
原帖由 馬路笨拙的石頭 於 2020-12-24 03:35 PM 發表

分開住系緩沖婆媳之間嘅關系,最緊要嘅仲系做老公嘅要調理好婆媳之間嘅關系,調和婆媳矛盾很系考驗你嘅情商智慧。加油吧,每個家庭都差唔多,祝幸福美滿

3322仆街哈哈
引用:

分開住有好處,減少婆媳之間嘅矛盾。最關鍵仲系老公嘅調節。

引用:
原帖由 一片天 於 2020-12-25 04:08 AM 發表

初初買樓就一定有壓力,慢慢習慣左就無事。
仲系恐懼

引用:
原帖由 fbad6ec68cf78d 於 2020-12-25 10:43 AM 發表

分開住有好處,減少婆媳之間嘅矛盾。最關鍵仲系老公嘅調節。
我也知分開居住大家都好,但系經濟壓力好大

引用:
原帖由 馬路笨拙的石頭 於 2020-12-25 11:32 AM 發表

我也知分開居住大家都好,但系經濟壓力好大
分開住,點解唔可以租樓?

引用:
原帖由 staegean 於 2020-12-25 12:40 PM 發表

分開住,點解唔可以租樓?
女人系讓人煩惱嘅動物

引用:
原帖由 馬路笨拙的石頭 於 2020-12-25 02:22 PM 發表

女人系讓人煩惱嘅動物
嗰你可以選擇單身一輩子呀,成個社會都離唔開女人

引用:

大家坐低商量吓~

引用:
原帖由 馬路笨拙的石頭 於 2020-12-25 11:31 AM 發表

仲系恐懼
第一次係咁架,你可以諗下終於有自己既安樂窩,你就會感覺開心。

天是蔚藍的
噉嘅老婆嚟做咩呀?連自己阿媽都接受

引用:

add oil la

2021 will be better

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]