• 瀏覽: 2,449
  • 回覆: 27
熱賣及精選
我.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可愛便便 於 2020-12-21 18:33 發表

以後都不碰:
1. 同你出街粒聲唔出既男仔
2. 不與你分享心事既男仔
你話岩唔岩
將呢兩點放返落現實,就會係......
1)未溝到你都係咁樣,你仲會有下次同佢出街的機會??佢會約你,你都未必會應機啦~~
2)如果佢既心事係你知識範圍外的事,咁佢講黎做咩??男人係咁樣,自己煩自己搞算,都唔會搞到人,但女生係偏向有唔明就問,有時問完解決唔到都會同人分享

至於B仔自己,而家都係單身
但頭POST所說的互相勉勵,留返俾你自己
因為已經唔需要外力的情況下放低左啦

在下無德無能,除食花生和取材,已經不再做第三件事了

回覆 引用 TOP

日日都失戀

卒然臨之而不驚  無故加之而不怒
姑妄言之姑聽之  且半信之且疑之

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可愛便便 於 2020-12-21 06:22 PM 發表

互相勉勵安慰?
岩岩開始?

呢度3個幾月。。。

回覆 引用 TOP

三個月too

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可愛便便 於 2020-12-21 06:22 PM 發表

互相勉勵安慰?
四個月

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可愛便便 於 2020-12-21 06:33 PM 發表

以後都不碰:
1. 同你出街粒聲唔出既男仔
2. 不與你分享心事既男仔
你話岩唔岩
少少, 唔太認同, 本人月牛
平時女友好多野講, 我都係少出聲
但唔化表, 我冇意見, 冇交流,
心事, 真係嚴重會講, 小事情有時唔想越講越唔開心, 所以唔會係女友面前提
其實多野講既男仔先仲驚, 係其他女仔面前講多兩句, 分分中背住你出鬼.
靜既男仔起馬唔會有呢個concern

每分每六秒都有人喺失戀

引用:
原帖由 凡間迷上了大樹 於 2020-12-22 05:48 PM 發表

每分每六秒都有人喺失戀
失戀係正常事,失失吓就唔失。

卒然臨之而不驚  無故加之而不怒
姑妄言之姑聽之  且半信之且疑之

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]