• 瀏覽: 11,742
  • 回覆: 94
  • 追帖: 3
財政獨立,有自己的事業,各自有自己的朋友,有各自的空間。這里的空間不是去偷食,是大家有自己呼吸的空間。還是夫唱婦隨,以老公為中心,圍繞著家庭團團轉,失去自我。

熱賣及精選
女人一定要有自己事業,即使老公有外遇或早逝都不會有太大經濟壓力或只懂哭哭啼啼⋯⋯

當然是有性愛啦,維持關係最長久的恩愛原因

夫妻關係轉變為兄弟關係

引用:
原帖由 浪漫的黃金海岸 於 2020-12-16 11:20 AM 發表

財政獨立,有自己的事業,各自有自己的朋友,有各自的空間。這里的空間不是去偷食,是大家有自己呼吸的空間。還是夫唱婦隨,以老公為中心,圍繞著家庭團團轉,失去自我。
要平含

回覆 引用 TOP

祝你早點找到下一位啦

回覆 引用 TOP

互相尊重

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浪漫的黃金海岸 於 2020-12-16 11:20 AM 發表

相信唔係第一種, 第一種分開機會是最大的!

引用:

咁樣可以咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yipyip1111 於 2020-12-16 03:08 PM 發表

當然是有性愛啦,維持關係最長久的恩愛原因
高人👍🏼

回覆 引用 TOP

性生活愉快,關係會好D

有自由,互信同尊重!不對對方講粗口!

回覆 引用 TOP

引用:

一夜夫妻最好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xuan-hk 於 2020-12-16 09:27 PM 發表

性生活愉快,關係會好D
性生活偷快的,
夫妻關係差極都有限。

引用:

除以上之外,還要會一隻眼開,一隻眼閉。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]