• 瀏覽: 932
  • 回覆: 12
熱賣及精選
中年男人(你老豆)最要面子好睇重樽鹽,帶男人返去過夜係好唔尊重既表現,佢會擔心街坊/親友知道,佢冇晒面,到時實趕你出街,以後你自己租劏房,就真係帶幾多個返去都得咯

以往啲拖友唔想去時鐘,咪去旅行囉,weekend去深圳/澳門,大假公眾假期長假去遠啲,簡單解決。
而家疫情下冇得去旅行,仲好,book酒店,4星級三-四百蚊住成晚,銅鑼灣3星一晚都只係二百幾,去時鐘1.5hr都洗百幾-兩百啦。趁而家酒店平,揀間近返工既,一個月去住幾晚,嗌到幾大聲都得。

引用:
原帖由 木賏 於 2020-12-15 04:48 AM 發表

他家只500幾呎有5人住,他又要同他弟弟同房。他無自己房唔方便。

我家只有我一女,有自己房,他話去我屋企造有私人空間,方便好多?

平時上午時間大家都工作,但只有這段時間家中無人。試過大家中午不吃飯,趕去我家造,但一去一回剩下時間不多,大家趕住造,根本都唔享受?

他話不如去我屋企過夜,不用中午趕頭趕命。但夜晚屋企父母在,點帶個男人過夜?

他話等我父母睡後,靜靜地來我屋企入我房過夜時造,到第朝 ...
一個星期造幾多次?

staycation咁平都唔去
係床執完再入廁所沖涼又執過

兩人租一個房子,隨便怎麼造

引用:
原帖由 木賏 於 2020-12-15 04:48 AM 發表

他家只500幾呎有5人住,他又要同他弟弟同房。他無自己房唔方便。

我家只有我一女,有自己房,他話去我屋企造有私人空間,方便好多?

平時上午時間大家都工作,但只有這段時間家中無人。試過大家中午不吃飯,趕去我家造,但一去一回剩下時間不多,大家趕住造,根本都唔享受?

他話不如去我屋企過夜,不用中午趕頭趕命。但夜晚屋企父母在,點帶個男人過夜?

他話等我父母睡後,靜靜地來我屋企入我房過夜時造,到第朝 ...
咁心急?佢話等你父母瞓覺後先上去,呢個應該行得通。

引用:
原帖由 時光念你 於 2020-12-15 06:06 PM 發表

兩人租一個房子,隨便怎麼造
咁咪即係同居?

引用:
原帖由 木賏 於 2020-12-15 04:42 PM 發表

一二次
去酒店玩啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]