• 瀏覽: 1,380
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
後悔買左支Dxxr香水

引用:
原帖由 中秋肥盡頭 於 2020-12-15 12:47 AM 發表

後悔買左支Dxxr香水
D!0r邊一款呀?點解會後悔?

回覆 引用 TOP

😅
冇人討論嘅?
我最後悔就係買咗枝絕版二手香水JPG Fragile edt
原因: 疑似內容物被掉包 噴出來是水一般的液體 冇氣味
其次係Viktor&Rolf嘅Bonbon 個味無乜層次感 得個甜字 同Juicy Couture差唔多 但冇嗰陣塑膠味 不過佢太貴 好揼心肝

引用:
原帖由 toujoursglamour 於 2020-12-19 09:08 PM 發表

😅
冇人討論嘅?
我最後悔就係買咗枝絕版二手香水JPG Fragile edt
原因: 疑似內容物被掉包 噴出來是水一般的液體 冇氣味
其次係Viktor&Rolf嘅Bonbon 個味無乜層次感 得個甜字 同Juicy Couture差唔多 但冇嗰陣塑膠味 不過佢太貴 好揼心肝
噴出黎冇味可能係display黎,入面係水加色素冇香味。
如果有人賣display出黎真係好黑心,如果佢講明係tester係冇包裝或者冇蓋,咁都同佢買就心甘命抵,但呢種display連tester都不如

BV 味道太濃烈

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2020-12-21 04:35 AM 發表

噴出黎冇味可能係display黎,入面係水加色素冇香味。
如果有人賣display出黎真係好黑心,如果佢講明係tester係冇包裝或者冇蓋,咁都同佢買就心甘命抵,但呢種display連tester都不如
唯有當買個教訓 提防再次墜入騙局 😵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站污濁的榴槤 於 2020-12-21 02:34 PM 發表

BV 味道太濃烈
如果你鍾意個味 純粹覺得太濃 可以試下噴喺距離個鼻比較遠嘅部位 例如腳眼或者膝關節後面 唔駛浪費咗枝香水 😊

回覆 引用 TOP

我個陣買還好

回覆 引用 TOP

Chanel 🤦🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香水
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]