• 瀏覽: 67,532
  • 回覆: 191
  • 追帖: 12
+3
引用:
原帖由 Estheryau 於 2022-5-17 19:49 發表
點解要痴膠布?可唔可以俾資料我
謝謝
做完當日要貼,之後可以唔貼住嫁

引用:
原帖由 eric.lai 於 2022-4-22 12:58 發表
🙏可否 pm 醫生資料 謝謝
我巳考慮很久
好怕整盲眼睛
有個護住眼珠既野帶住先做手術

引用:
原帖由 代號創新的薯片 於 2022-4-23 10:19 發表
術后有無乜唔好效果
做完之後幾日會有啲吉眼,眼少少攰之後康復冇問題喇

視力有飛蚊症可以做?

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 21:59 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
可唔pm醫生資料,thanks🙏🏻

樓主可唔可以麻煩你pm醫生資料,唔該哂🙏🏻

引用:
原帖由 Estheryau 於 2022-5-27 00:49 發表
視力有飛蚊症可以做?
做眼袋同視力情況好似冇直接關係,我好耐之前爬文睇過,不過有懷疑梗係問醫生好d, 我未決定做之前姑娘有安排我見醫生查詢

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2022-6-5 22:47 發表

做眼袋同視力情況好似冇直接關係,我好耐之前爬文睇過,不過有懷疑梗係問醫生好d, 我未決定做之前姑娘有安排我見醫生查詢
謝謝你回覆,睇到你做得咁成功都好想做,我做過thermage eye都係有眼袋

樓主 我都有眼袋問題,可否請你pm醫生資料💛💛

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-27 21:44 發表

做完醫生就貼住,第二日可以撕走
可pm醫氐資料嗎? 謝謝樓主!!

樓主,新手pm唔到,想請問可以pm我介紹醫生資料嗎. 謝謝你

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 21:59 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
可以PM醫生資料嗎?

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-11-28 23:12 發表

性價比高,見到醫生唔洗淨係見consult,感覺良好,可以放心去問下。唔洗客氣
樓主可否pm 同你做嘅醫生,手勢好、加上你皮膚都要復原快

引用:
原帖由 Kayla.l 於 2020-12-21 05:39 發表
做完第日係咪勁痛
係好腫好瘀

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-7-5 17:01 發表

貼左膠布果張相第一晚影,第二日朝早可以滅走,要預最少7day消腫
我第二日仲係好腫同紫瘀色

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]