• 瀏覽: 68,474
  • 回覆: 192
  • 追帖: 12
+3
求PM資料,謝謝

妳好, 可否PM醫生資料, 謝謝!

可唔可以PM醫生資料俾我

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 09:59 PM 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
樓主, 可以PM醫生資料嗎? 謝謝

可唔可以pm醫生資料阿thanks

可否pm醫生資料🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 Chongb816 於 2021-10-5 09:44 AM 發表
可否pm醫生資料🙏🏻🙏🏻
俾左你,男人醫生,診所唔止一個醫生

請樓主 pm 醫生的價錢和資料  謝謝妳

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 09:59 PM 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
我想知醫生的資料, 麻煩你PM我🙏🙏

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-24 01:10 AM 發表

16xxx咋,有得分期,我冇做機冇搞其他野啦😌
可以給我醫生資料嗎, 謝謝

引用:
原帖由 四妹 於 2021-10-14 08:50 PM 發表

我想知醫生的資料, 麻煩你PM我🙏🙏
已收到你的PM, thanks😘

Pls pm

引用:
原帖由 syc1 於 2021-10-20 05:34 PM 發表

可以給我醫生資料嗎, 謝謝
已收到你的資料, 謝謝

引用:
原帖由 341996650 於 2020-12-13 11:11 AM 發表
確實看不出來了
做嘅挺好嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]