• 瀏覽: 58,201
  • 回覆: 164
  • 追帖: 10
+3
謝謝樓主,已經收到醫生資料,想問問整完大約幾多日可以出街,唔太腫同瘀計,係咪頭5日都唔可以洗頭洗面或濕水呢?因為我諗緊需要請幾多日假去做😬謝謝

好平喎! 可唔可以pm醫生資料同價錢俾我? Thx! BTW 做完可唔可以自己走呀?

引用:
原帖由 cestlav 於 2021-5-4 01:21 AM 發表
好平喎! 可唔可以pm醫生資料同價錢俾我? Thx! BTW 做完可唔可以自己走呀?
做完可以自己走,眼會攰d,睇到野既

咩原理

引用:
原帖由 NikiYeung 於 2021-5-14 12:22 AM 發表
咩原理
用laser激光係眼內部溶咗舊脂肪,表面就冇傷口

眼腫慎入

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 09:59 PM 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
效果好好,請問可以pm介紹醫生. 謝謝你

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 09:59 PM 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
您好,請問可以提供醫生資料嗎? Thanks

引用:

PM please

引用:
原帖由 橋頭地獄天才 於 2021-7-5 03:51 PM 發表
咁腫架咩
貼左膠布果張相第一晚影,第二日朝早可以滅走,要預最少7day消腫

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2021-7-5 05:01 PM 發表

貼左膠布果張相第一晚影,第二日朝早可以滅走,要預最少7day消腫
可否可否PM醫生資料俾我PM🙏

可否pm診所及醫生資料,thx!

求PM資料同價錢

請問可以PM 醫生資料嗎? THANKS

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]