• 瀏覽: 77,390
  • 回覆: 205
  • 追帖: 12
+3
引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2022-5-23 23:48 發表

有個護住眼珠既野帶住先做手術
可否email 醫生資料?thx
: leehsine@gmail.com

引用:
原帖由 Isabelle5 於 2022-11-25 20:58 發表

: leehsine@gmail.com
如果想大家唔好miss 左d information 
唔好洗板式🥲留個人資料吧

Can I have the doctor informaton please? Thanks!

樓主/已有資料的朋友,
leehsine@gmail.com

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2022-11-25 22:30 發表

I am sorry 我太心急!!

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2022-11-25 22:30 發表

好對唔住呀!
因為我太心急,
所以不知不覺洗版式留言!
我可以麻煩樓主delete曬我啲messages!
唔想因為我影響到其他愛靚嘅美女們!

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 21:59 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
唔好意思呀,樓主!
我想請問幫你做眼袋嘅醫生叫咩名?
係我自由選擇定係佢指定某醫生做?
樓主係咪响 “唯我 醫美”
做“神仙棒去眼袋”?
對唔住呀搵你咁多嘢!
因為我想了解多啲先去做!
多謝你睇曬我啲字同回覆我問題!

引用:
原帖由 Isabelle5 於 2022-11-26 14:14 發表
樓主/已有資料的朋友,
leehsine@gmail.com
你留資料會有好多人email你,我之前唔識玩都試過搞到email 好多junk mail,我估樓主正常都覆左你pm,你去check就得啦,另外討論區唔俾開公司名,樓主都冇權del你留言, 你自己先可以編輯自己留言

引用:
原帖由 努力小黃瓜 於 2022-11-27 11:34 發表

你留資料會有好多人email你,我之前唔識玩都試過搞到email 好多junk mail,我估樓主正常都覆左你pm,你去check就得啦,另外討論區唔俾開公司名,樓主都冇權del你留言, 你自己先可以編輯自己留言
多謝你指引我,
但我仍找不到delete方法...
而家唯有問身邊D朋友!

Pm pls

整得好靚可以PM醫生名給我嗎?thx

可否PM 醫生資料?thanks~

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 21:59 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
請問可否pm🙏🏻🙏🏻

請問有冇谷友近期有去樓主介紹這間診所做眼袋手術? 效果好嗎?

知醫生的資料, 麻煩你PM我🙏🙏唔該晒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]