• 瀏覽: 58,200
  • 回覆: 164
  • 追帖: 10
+3
引用:
原帖由 dave_m 於 2022-6-27 02:50 發表

我第二日仲係好腫同紫瘀色
所以我話最少預7天消腫,消完腫冇咁恐怖,平伏之後先去瘀

引用:
原帖由 haynes 於 2022-6-25 23:35 發表

樓主可否pm 同你做嘅醫生,手勢好、加上你皮膚都要復原快
係呀,年齡體質皮膚都關事,不過只係康復時間長短唔同,我身邊都有大年紀朋友做左,可能預多幾日recover

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2022-6-28 12:49 發表

係呀,年齡體質皮膚都關事,不過只係康復時間長短唔同,我身邊都有大年紀朋友做左,可能預多幾日recover
可否pm診所及醫生資料,thx!

引用:
原帖由 rakop 於 2020-12-17 02:26 發表
我最近都做咗激光去眼袋手術。覺得樓主整出黎嘅效果靚過我我整完好似仲有條痕咁,唔知係咪淚溝
可否pm診所及醫生資料,thx!

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2020-12-12 21:59 發表
已經做完一個月,公司可以wfh夠哂時間康復,下面係做完頭幾日腫既情況,問左幾間價錢,選擇最後一間既主要原因係直接見到幫我做手術既醫生,而唔係對住consultant ,見到醫生信心大d, 解釋成個流程,點樣護理,另外一個原因收費,唔係想搵最平但應該要合理,我覺得萬幾兩萬呢個range 先係合理價

其中問過一間開到3萬簡直當我水魚,consultant 又踩到我一文不值🥺未做已經嚇我要加野做護理 ...
樓主,可否pm,我都想搞搞我個脂肪型眼袋🥴

樓主可否pm資料?謝謝🙏

引用:
原帖由 喜2 於 2022-7-5 03:42 發表

樓主,可否pm,我都想搞搞我個脂肪型眼袋🥴
如果你自己好肯定係脂肪,手術係唯一出路🤣

Hello 可以分享資料同價錢嗎

引用:
原帖由 kwankwanbe 於 2022-7-7 18:03 發表

如果你自己好肯定係脂肪,手術係唯一出路🤣
樓主可唔可以分享喺邊間+醫生做?🙏🏻

引用:
原帖由 kitdo2n 於 2022-7-22 19:47 發表
Hello 可以分享資料同價錢嗎
原來價錢一直都冇加過,有jm 前兩日做左都同我一樣價👍🏻👍🏻

可否pm醫生資料給我,thanks!

我都想知道醫生的詳細, 請PM我, 謝謝!

Pm pls, thx!

Hello 可以pm診所同醫生資料嗎?感激!

你好呀!請問可唔可以俾診所資料我呀?麻煩晒你!另外我想問吓係我見到你寫話七日左右消腫,而家嚟計戴住口罩遮唔遮到瘀瘀黑黑嗰啲位㗎 ?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]