• 瀏覽: 3,919
  • 回覆: 46
我應該去整容嗎?

咁你不如放生佢啦

你男扮女裝就梗係唔荒靚得去邊啦...

https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29588994

天長地久有時盡 好夢由來最易醒

回覆 引用 TOP

唔,
你應該換一個男朋友,
一個真正愛你嘅男人,容顏可以老去,
任何絕世容顏都會審美疲勞,
美醜只系敲門磚,長久嘅相處,性格、愛好、付出、責任、才系決定呢段感情長久嘅關鍵。

引用:
原帖由 善良的流氓 於 2020-12-11 05:28 PM 發表

唔,
你應該換一個男朋友,
美醜只系敲門磚,長久嘅相處,性格、愛好、付出、責任、才系決定呢段感情長久嘅關鍵。
唔洗對個膠人咁認真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曾經錯過 於 2020-12-11 03:00 PM 發表

我應該去整容嗎?
你男友望緊靚女嘅男朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曾經錯過 於 2020-12-11 03:00 PM 發表

我應該去整容嗎?
佢咁様講的確令人跟難受,因為佢日後會好易揾第二個取代你,又或者出了軌揾第三者。真係愛一個人,應該係唔會覺得佢唔好睇。

引用:

我應該去整容嗎?
可以考慮埋變性

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 善良的流氓 於 2020-12-11 05:28 PM 發表

唔,
你應該換一個男朋友,
你應該心中有數佢將來會有不會去軌或找到第二個飛起你。真係愛一個卜。係愛佢個心,様也是自然氣覺得同彳心配合,好合眼緣,不會覺得醜。

整乜鬼,最緊要內在美

回覆 引用 TOP

引用:

我應該去整容嗎?
整容危險喎你想整邊度?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2020-12-11 07:42 PM 發表

佢咁様講的確令人跟難受,因為佢日後會好易揾第二個取代你,又或者出了軌揾第三者。真係愛一個人,應該係唔會覺得佢唔好睇。
一山還有一山高?隨時都會見到一個靚過樓主的又再變心?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]