• 瀏覽: 10,579
  • 回覆: 54
  • 追帖: 2
男女都係,忍一忍唔好出去玩😵
相對係屋企多左,咁相對又有冇同隻乸多左行埋😅

附件

20201207_c9767fce684e7f67d133PG6PEZu26GI1.jpg(61.13 KB)

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-12-7 03:49 PM 發表
男女都係,忍一忍唔好出去玩😵
相對係屋企多左,咁相對又有冇同隻乸多左行埋😅
其實已經淡如白開水,做都未必合拍😵
好似久別重逢咁,但又冇乜feel😪

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-12-7 03:52 PM 發表

其實已經淡如白開水,做都未必合拍😵
好似久別重逢咁,但又冇乜feel😪
呢d係唔係叫"食之無味"
"棄之可惜"真係幾辛苦😵

疫情咁大鑊嚇都敢出去搞?真系咁需要?

引用:
原帖由 寒冬濃濃的膠樽 於 2020-12-7 04:09 PM 發表
疫情咁大鑊嚇都敢出去搞?真系咁需要?
已經嚇到乜都縮,點會仲有需要😅
不過屈係屋企又係好無聊,對住隻乸你眼望我眼,都唔知搞乜好
最慘講下d時事同正經嘢,三句唔埋兩句就有嘢抝,無嘢抝就只係張床上

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-12-7 04:14 PM 發表

最慘講下d時事同正經嘢,三句唔埋兩句就有嘢抝,無嘢抝就只係張床上
佩服妳,噉平靜嘅生活,唔好嗎?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-12-7 04:14 PM 發表

好多d女人仲心野過男人,疫情下去跳舞,去打牌,去飯敘😵
仲大癮過d男人

引用:
原帖由 寒冬濃濃的膠樽 於 2020-12-7 04:15 PM 發表

佩服妳,噉平靜嘅生活,唔好嗎?
我覺得幾好,係個女人叫悶😵

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-12-7 04:19 PM 發表

我覺得幾好,係個女人叫悶😵
佢出去完返嚟我驚過佢😱
問佢去邊嚟又話我好管佢,可以點?

需求量有啲大哦,可唔可以食嘅肖阿!

炮房都做足措施,過鐘都唔會電話叫你走

今日唔知聽日事,玩咗先算

老夫老妻心如止水,成個月至搞一次都習慣晒

引用:
原帖由 高山少年 於 2020-12-7 05:14 PM 發表
老夫老妻心如止水,成個月至搞一次都習慣晒
我本來都心如止水😵

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]