• 瀏覽: 2,874
  • 回覆: 23
我廿幾歲個陣因為一次ons,搞到自己惹左hiv,自此之後每次同男仔曖昧or拍拖,一去到個步我同佢地坦白完,都係會無疾而終or分手收場,我係咪註定一世單身?

熱賣及精選
不要灰心,呢個世界一定有人不介意這些。

抵你死啦, 食藥釣下命咪累街坊 

引用:
原帖由 jayjay123 於 2020-12-7 06:09 PM 發表

不要灰心,呢個世界一定有人不介意這些。
謝謝

引用:
原帖由 Rocklion 於 2020-12-8 11:30 AM 發表

抵你死啦, 食藥釣下命咪累街坊 
有食啊...不過d藥成日令我作嘔作悶, 訓得好差, 精神好差

你而家抽多時間做運動丶多吃蔬菜水果,增強免疫力。過去已經過去

沒有人不介意。

引用:
原帖由 lixiaohan748 於 2020-12-9 02:57 PM 發表

沒有人不介意。
雙方都有就沒這個問題了

引用:
原帖由 extraJOY 於 2020-12-9 02:28 PM 發表

有食啊...不過d藥成日令我作嘔作悶, 訓得好差, 精神好差
副作用勁都要食架啦你, 真係自己攞黎

引用:
原帖由 extraJOY 於 2020-12-9 02:28 PM 發表

你去睇下9仔藥 細粒D又易吞D 副作用又少D起碼訓到食到 個人都精神

引用:
原帖由 extraJOY 於 2020-12-7 03:01 PM 發表

我廿幾歲個陣因為一次ons,搞到自己惹左hiv,自此之後每次同男仔曖昧or拍拖,一去到個步我同佢地坦白完,都係會無疾而終or分手收場,我係咪註定一世單身?
好在你夠坦白

引用:
原帖由 extraJOY 於 2020-12-7 03:01 PM 發表

或者有鍾意你嘅人出現~

註定一世開帖鳥

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-12-9 03:01 PM 發表

雙方都有就沒這個問題了
唔係架~好似話會交叉感染不同HIV病毒細菌之類死快D

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]