• 瀏覽: 6,807
  • 回覆: 77
  • 追帖: 3
我系一個有潔癖嘅人,間房每個角落頭都鐘意佢幹幹凈凈定。每日執齊間房,只要老公一返屋企,就會畀攪到汙糟邋遢,頭頭垃圾,溝通咗好多次都唔見改變,真系後悔嫁咗啲噉嘅人

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 6/12/2020 11:16 發表

我系一個有潔癖嘅人,間房每個角落頭都鐘意佢幹幹凈凈定。每日執齊間房,只要老公一返屋企,就會畀攪到汙糟邋遢,頭頭垃圾,溝通咗好多次都唔見改變,真系後悔嫁咗啲噉嘅人
你第一日識佢咩

回覆 引用 TOP

離婚係一個解決嘅方法

我會換過間大d既屋、一係打通佢全開放式黎醫你既病

回覆 引用 TOP

脏!並不可怕!

回覆 引用 TOP

物以類聚

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-12-6 11:16 AM 發表

趁現在疫情早點去上路,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-12-6 11:16 AM 發表

這真的不好搞,長時間搞習慣了。只能多多溝通,慢慢改正,肯定是要壹個時間的

回覆 引用 TOP

引用:

好老實講,一係離婚搵過個,
一係妳去忍佢,自己做阿四執番好佢。
妳去同佢理論,根本就係嘥氣,
兩個唔同生活嘅人一齊生活一定會有問題,
如果妳真係忍唔到,真係搵過個啦!

潔癖單身男上

回覆 引用 TOP

引用:

病態睇E生

回覆 引用 TOP

其實你都知係自已問題、仲去同個老公講有無搞錯、想佢都一樣?

回覆 引用 TOP

自己屋企嘅老公含住眼水都要將日子過曬!

回覆 引用 TOP

同感,家裡脏了心情都不好

我屋企後面花園仔俾出面棵樹每日都落葉入黎、門口車位俾出面棵龍眼樹上面既雀仔每朝屙到成車頭都係屎、咪等得閒掃下佢囉、唔係得閒果陣邊有野做、屎咪用水喉沖洗囉、反正車都要洗架啦、唔經過污糟邋遢又點會有洗完干凈、有潔癖唔係專注去清潔干凈、因乜變左阻止人整污糟、你老公無唔俾你去清潔吖嗎係咪先?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]