• 瀏覽: 1,014
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
而家世上,重尋到個真愛至上,一心對我嘅男人嗎?我覺得好難喇,都系各取所需,真情仲有咩?

你去尋找啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-12-5 10:48 PM 發表

而家世上,重尋到個真愛至上,一心對我嘅男人嗎?我覺得好難喇,都系各取所需,真情仲有咩?
真心一定有

但當你得到真心, 你又會想要埋麵包
人心不足.........

忽然間  手指鉤到口袋裡破洞
妳的笑  又在我耳邊熟悉吹動
路燈下顫抖中  抬頭望妳的星座
才懂寂寞是奢侈的感受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-12-5 10:48 PM 發表

真心愛妳的肯定會遇到的,只是緣分沒有到而已。都說愛情可遇不可求的,好男人肯定有的,祝妳早日找到

回覆 引用 TOP

引用:

妳覺得難係因為妳未必寫得出在妳心目中何謂"真愛至上,一心一意對妳嘅男人"

回覆 引用 TOP

引用:

各取所需
你又係需
🙏

引用:
原帖由 mustangtsui 於 2020-12-6 12:17 AM 發表

各取所需
你又係需
🙏
所需乜嘢?所需幾耐?所需完呢?

回覆 引用 TOP

引用:

今時今日仲咁寫,第二句改咗啦! 係:
難得九吋郎

回覆 引用 TOP

基會難逢

回覆 引用 TOP

點會冇?我咪就係囉

回覆 引用 TOP

無價寶還容易得到啊?

回覆 引用 TOP

真情難有,一人更好

回覆 引用 TOP

引用:

當然有,不過九成唔係識氹女仔既人,要搵到佢,要用心,但女仔多數怕悶,明明遇到都唔會略過。

回覆 引用 TOP

會得有情郎,你會幸福

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]