• 瀏覽: 3,903
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 考南忍 於 2020-12-5 02:44 PM 發表

而家啲人分手受唔住打擊就跳樓死(eg空姐飛仔),甚至殺死另一半(eg佳仔,大學教授),十分恐怖,所以分手又好,勉強相處又好,都要小心處理,否則後果不堪設想。

我朋友想飛條女就咁做
1) 破壞自己形象,令對方討厭自己
2) 介紹身邊條件好過自己的男仔俾條女認識
就喺咁我朋友就輕鬆零負擔飛咗條女。
個佢講自己要去英國重新開始,但又無能力帶埋佢。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

你朋友即系咪你呀?教人用橋飛女好折
墮喎!我未生仔呀!生左教你啦!

該咋辦咋辦啦!各有不同,沒有一成不變之定律!

引用:
原帖由 考南忍 於 2020-12-5 02:44 PM 發表

而家啲人分手受唔住打擊就跳樓死(eg空姐飛仔),甚至殺死另一半(eg佳仔,大學教授),十分恐怖,所以分手又好,勉強相處又好,都要小心處理,否則後果不堪設想。

我朋友想飛條女就咁做
一個係自殺一個係去殺人喎~

引用:
原帖由 情商為零的人 於 2020-12-5 03:18 PM 發表

該咋辦咋辦啦!各有不同,沒有一成不變之定律!
有人就係想改變一成不變之定律~

回覆 引用 TOP

應該要勇於抽身而退,勿沉默忍受。

回覆 引用 TOP

引用:

我朋友想飛條女就咁做
最重要係中出左先

拍拖又唔繫結婚,唔啱就明説,和平分手系最好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2020-12-5 03:12 PM 發表

你朋友即系咪你呀?教人用橋飛女好折
墮喎!我未生仔呀!生左教你啦!
佢幻想自己有條女吧⋯⋯

回覆 引用 TOP

勉強冇幸福

回覆 引用 TOP

我都好怕遇到d好激既另一半

回覆 引用 TOP

引用:

我朋友想飛條女就咁做
不合適就不要勉強,好聚好散,攤開心扉說清楚。

好好地傾話唔夾,等佢明白如果不適合,勉強一齊都唔會開心。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]