• 瀏覽: 9,428
  • 回覆: 188
人哋只係叫你入錢🤣

引用:
原帖由 非常欽敬 於 2020-12-5 05:54 AM 發表

喺ig大家只是互撩了幾句:
「你好」,「點稱呼」,「你幾歲」,「做甚麼」,「有冇拍拖」等等。

之後她們都是急不及待,問我:

「哥哥,約唔約,唷!💖👄」之類回應。

我又唔喺有甚麼大要求,只想識個正正常常,正正經經,樣不一定好靚,只要可塑性高 ; 身材不一定要36,24,36,只要不是平版水桶 ; 唔一定要喺A0第一手,只要不是有聖病 ; 不一定有錢或收入高,只要不是負債累累便可。

家下乜世 ...
北望神洲啦!香港女仔基本上格都有問題,以金錢行先,雖然好多內地大城市女仔都慢慢變到好似港女咁,不過仲有啲二線城市女仔物質要求唔高

物以類聚

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

係咁架啦...岩既上馬...唔岩就NEXT

回覆 引用 TOP

都係行其他路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 騎拉帝納 於 2020-12-5 08:01 AM 發表

人哋只係叫你入錢🤣
社會只會
不斷拜金化

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 非常欽敬 於 2020-12-5 05:54 AM 發表

「你好」,「點稱呼」,「你幾歲」,「做甚麼」,「有冇拍拖」等等。

我又唔喺有甚麼大要求,只想識個正正常常,正正經經,樣不一定好靚,只要可塑性高 ; 身材不一定要36,24,36,只要不是平版水桶 ; 唔一定要喺A0第一手,只要不是有聖病 ; 不一定有錢或收入高,只要不是負債累累便可。

家下乜世 ...

呢d港女熱情主動,港男應該好鍾意

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-5 11:25 AM 發表

呢d港女熱情主動,港男應該好鍾意
呢通常係part time girlfriend行為!!
最早時日本行先

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-12-5 11:27 AM 發表

呢通常係part time girlfriend行為!!
最早時日本行先
甘人地搵食嘛,,有賣有買

最重要大家各得所需

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-5 11:29 AM 發表

甘人地搵食嘛,,有賣有買

最重要大家各得所需
速食年代
識人真係好容易

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-12-5 11:34 AM 發表

速食年代
識人真係好容易
係呀,宜家女仔變成甘,都係縮縮教得好

easy money

柄你
樣點「可塑性高」?

引用:

家下乜世 ...
一個唔正常嘅人,郤偖望可以識個正正常常嘅女仔!?

你住喺Kennedy town㗎~?

🤔你如何判斷對方係女🙄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]