• 瀏覽: 786
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
尼緊聖誕節🎄今年又無得去旅行🙈年年都去旅行,今年疫情咩都無得玩🤦🏼‍♀️無哂聖誕氣氛,😌依家只有買下衫做下facial,扮下靚,令自己開心d,想知有無邊到做facial?有無好介紹?各位sis🙏🙏🙏🙏

今日政府又公佈關閉美容院, 想做facial都無得做...

除了大舌头,其他就是帅
引用:
原帖由 Ppphoebe1030 於 2020-12-4 10:37 PM 發表

尼緊聖誕節🎄今年又無得去旅行🙈年年都去旅行,今年疫情咩都無得玩🤦🏼‍♀️無哂聖誕氣氛,😌依家只有買下衫做下facial,扮下靚,令自己開心d,想知有無邊到做facial?有無好介紹?各位sis🙏🙏🙏🙏
我book左24號係L記做facial,希望到時有得做啦唉… L記D facial真係好正,佢地個細胞再生系統真係冇得輸,之前出面做過好多都係效果唔長久,一唔做就出晒事,但呢度真係好有效,會見到個皮膚質地真係慢慢出黎,真正係根源解決到皮膚問題

引用:
原帖由 jocko_monkey 於 2020-12-8 04:42 PM 發表

今日政府又公佈關閉美容院, 想做facial都無得做...
望就望佢快D 開得番,我本身仲諗住聖誕節個日係L記做番個facial用最靚女嘅一面見下朋友仔T^T

引用:
原帖由 地獄自我的鞋抽 於 2020-12-9 03:43 PM 發表

我book左24號係L記做facial,希望到時有得做啦唉… L記D facial真係好正,佢地個細胞再生系統真係冇得輸,之前出面做過好多都係效果唔長久,一唔做就出晒事,但呢度真係好有效,會見到個皮膚質地真係慢慢出黎,真正係根源解決到皮膚問題
你講果個細胞再生facial幾錢次?! 我聽講佢地都幾bulk package, 所以唔敢去囉…

回覆 引用 TOP

我本身都經朋友refer有間T記可以免費試做, 聽講間野唔hard sell , 又近我返工方便, 仲以為可以搵到間facial可以長做..希望快D可以開返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄自我的鞋抽 於 2020-12-9 03:44 PM 發表

望就望佢快D 開得番,我本身仲諗住聖誕節個日係L記做番個facial用最靚女嘅一面見下朋友仔T^T
望就望快D 開番啦,我有朋友都有係呢間做,冇見佢一排塊番塊面即刻靚左好多,毛孔都細晒

回覆 引用 TOP

我係觀塘做單次收費

回覆 引用 TOP

系想做乜方面嘅美容呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄自我的鞋抽 於 2020-12-9 03:43 PM 發表

L記姐係邊間,你隻facial幾錢次?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]