• 瀏覽: 5,911
  • 回覆: 73
細妺條J大定細?

POST相睇下先,叫細妹溝我,我唔你識老友,唔怕話我唔熟唔食,又唔洗同你老友反面。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咀尖尖 於 2020-12-4 11:40 AM 發表

老友識咗十年,佢個妹得18歲,如果老友知他細妹想溝我,實以為我唔熟唔食,老友都反面。但如果我把事實說出來,老友又會覺得我傷害他細妹。

是關老友其實好樣哀,正所謂有其兄必有其妹,叫我點哽。

但老友經常見,佢細妺又借機會黐埋嚟好煩,各位大大點拆解好?
千祈唔好夾硬啃

比我真系沒你呢d老友,話自己老友樣衰,講真,我相信人以類聚的道理。

回覆 引用 TOP

中出即飛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咀尖尖 於 2020-12-4 11:40 發表

老友識咗十年,佢個妹得18歲,如果老友知他細妹想溝我,實以為我唔熟唔食,老友都反面。但如果我把事實說出來,老友又會覺得我傷害他細妹。

咁既然你話你既老友樣衰仲同佢做老友?
你覺得佢細妹同你老友性格相近?

引用:
原帖由 咀尖尖 於 2020-12-4 11:40 AM 發表

假細妹定真細佬?

美女廚房,食左先講

老友亞妹,食完做媒

回覆 引用 TOP

引用:

貪你咀尖脷長?

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-12-4 11:48 AM 發表

細妺條J大定細?
子弱妹妹d fd

回覆 引用 TOP

俾舊膠佢個妹

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

食咗至講

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]