• 瀏覽: 1,222
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
個男仔應該對我有意思,不過係朋友關係。佢約我食飯,我應承咗。
唔知係咪我應承食飯,佢以為我都鐘意佢,佢之後send mess俾我,好多😘公仔,我覺得都幾得人驚,嚇親我,我接受唔到。于是臨食飯前一個鐘,我放咗佢飛機。
男仔係咪都係咁,因為太耐冇拖拍,應承食餐飯就會諗多咗?

引用:
原帖由 核心活潑的屋 於 2020-12-4 11:26 AM 發表

個男仔應該對我有意思,不過係朋友關係。佢約我食飯,我應承咗。
唔知係咪我應承食飯,佢以為我都鐘意佢,佢之後send mess俾我,好多😘公仔,我覺得都幾得人驚,嚇親我,我接受唔到。于是臨食飯前一個鐘,我放咗佢飛機。
無乜媾過女/毒L一定會係咁!!

因為預期有得格劍

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-12-4 01:10 PM 發表

無乜媾過女/毒L一定會係咁!!
真係怕咗毒L

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2020-12-4 04:05 PM 發表

因為預期有得格劍
佢都痴線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心活潑的屋 於 2020-12-4 04:12 PM 發表

真係怕咗毒L
同樣地,唔係毒L嗰啲男人,又會怕咗妳咯喎~~?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心活潑的屋 於 2020-12-4 11:26 AM 發表

放人飛機咁失信㗎?

引用:
原帖由 核心活潑的屋 於 2020-12-4 04:12 PM 發表

真係怕咗毒L
你都未見過佢俾面就落定論?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 902chok 於 2020-12-4 05:54 PM 發表

放人飛機咁失信㗎?
因為佢嘅😘公仔太多,令我覺得佢似咸濕佬。冇辦法。。。。。。

引用:
原帖由 核心活潑的屋 於 2020-12-4 06:50 PM 發表

可能太愛你呢?

回覆 引用 TOP

引用:

一般男仔對應約的女生,都會認為依個女仔對佢有好感。

但唔會好似依個男人咁顯露出嚟。🤣

回覆 引用 TOP

不一定全部如此,只有一部分吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心活潑的屋 於 2020-12-4 06:50 PM 發表

係乜公仔 ?

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-12-4 08:14 PM 發表

係乜公仔 ?
呢個😘

引用:
原帖由 核心活潑的屋 於 2020-12-4 08:15 PM 發表

呢個😘
一開始好似喜歡你這樣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]