• 瀏覽: 4,106
  • 回覆: 31
其實除左考慮功能, 舒適, 與及自己身材外,
會唔會都考慮埋性伴侶解開自己外衣後見到嘅風景會係點?
甚至即使係非伴侶既異性,
有時夏天衣衫比較單薄時,
隔住衫睇到內衣印其實已經可以大致掌握到款式係點,
從而會一定程式上影響到第一印象.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
熱賣及精選
好似FYY咁 , 有著好鬼好JJ , 除左就 ... 咩細左2-3個SIZE既???

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-12-4 10:47 AM 發表

好似FYY咁 , 有著好鬼好JJ , 除左就 ... 咩細左2-3個SIZE既???
最鍾意細胸女仔著返專FOR細胸著嘅內衣...

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-12-4 10:55 AM 發表

最鍾意細胸女仔著返專FOR細胸著嘅內衣...
吓……
細駛乜……

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-12-4 11:11 AM 發表

吓……
細駛乜……
未必需要戴BRA,
但胸前點都有一層衫(除外衣外)遮住兩點掛?

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-12-4 11:12 AM 發表

未必需要戴BRA,
但胸前點都有一層衫(除外衣外)遮住兩點掛?
運動背心0K

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-12-4 11:14 AM 發表

運動背心0K
就係鍾意呢種...

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-12-4 11:15 AM 發表

就係鍾意呢種...
品味獨凸……

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-12-4 11:14 AM 發表

運動背心0K
因為少女時期一般會經過由無到有, 由細到大階段,
所以通常FOR發育期少女著嘅內衣亦都會適合細胸女,
例如背心型(近似運動款, 但質料有分別)
幼帶BRA TOP或者有墊吊帶背心,
但當成年後胸仍然係唔大,
就會面臨選擇係仍然著果D少女內衣定係戴正式BRA.

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-12-4 10:35 AM 發表

其實除左考慮功能, 舒適, 與及自己身材外,
會唔會都考慮埋性伴侶解開自己外衣後見到嘅風景會係點?
甚至即使係非伴侶既異性,
有時夏天衣衫比較單薄時,
隔住衫睇到內衣印其實已經可以大致掌握到款式係點,
從而會一定程式上影響到第一印象.
要平。
D死佬心急。
一日我五個吧十條底。

引用:
原帖由 LovelyDog58 於 2020-12-4 11:20 AM 發表

最緊要平。
D死佬心急。
一日我五個吧十條底。
真係心急定係本身鍾意粗暴?
如果係前者, 或者考慮著綁帶比堅尼當底衫?
掹一下解開個結就得...

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-4 01:03 PM 發表

都話平,其實同男人冇分別,仲洗鬼搞甘多
一來大部份所謂"平"既女仔實際都有返個小山丘,
而且就算係係零身材, 亦有部份咸濕佬係鍾意/唔介意平,
單係睇到果點已經, 所以係咁咦遮下都要的...

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-4 02:00 PM 發表

乳貼,收工
然後D咸濕佬昅唔到內衣印就會更加認真去昅內面究竟有D乜...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]