• 瀏覽: 1,518
  • 回覆: 32
我哋相識于2013/2014慨跨年夜,1314一生一世,可現實終唔遂人願。你講我依家啲正能量冇,系慨,依家慨我負能量爆棚,內心壓抑,負債纍纍,每天都喺崩潰,呢跟你啲關係冇咩?我年齡大了,我想要個安穩慨家。呢一年我都經歷了乜,睇着我一次次慨崩潰,絕望,嚎啕大喊,你就冇一丁點慨內疚咩?系你講你要娶我,7年了,講到底終究系你負了我。我33了,我等唔起了。2020年11月25日,我卒之決定要放下了。對唔住,中意你咁久,差點以為你就系我慨了,不僅冇把握好你慨手,還把自己弄得遍體鱗傷,希望你以後再也唔好遇到我咁慨人了,咁煩人,咁死皮賴臉。其實我仲系很開心可以遇到你,只系冇辦法擁有你。再見,再也唔見!

回覆 引用 TOP

擁有不一定最快樂
對方快樂才是最快樂

回覆 引用 TOP

半年啦 放得低 過來人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個紅色的裙 於 2020-12-4 10:29 AM 發表

我哋相識于2013/2014慨跨年夜,1314一生一世,可現實終唔遂人願。你講我依家啲正能量冇,系慨,依家慨我負能量爆棚,內心壓抑,負債纍纍,每天都喺崩潰,呢跟你啲關係冇咩?我年齡大了,我想要個安穩慨家。呢一年我都經歷了乜,睇着我一次次慨崩潰,絕望,嚎啕大喊,你就冇一丁點慨內疚咩?系你講你要娶我,7年了,講到底終究系你負了我。我33了,我等唔起了。2020年11月25日,我卒之決定要放下了。對唔住 ...
你主動離開,總比被離開要好一點。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個紅色的裙 於 2020-12-4 10:29 AM 發表

我哋相識于2013/2014慨跨年夜,1314一生一世,可現實終唔遂人願。你講我依家啲正能量冇,系慨,依家慨我負能量爆棚,內心壓抑,負債纍纍,每天都喺崩潰,呢跟你啲關係冇咩?我年齡大了,我想要個安穩慨家。呢一年我都經歷了乜,睇着我一次次慨崩潰,絕望,嚎啕大喊,你就冇一丁點慨內疚咩?系你講你要娶我,7年了,講到底終究系你負了我。我33了,我等唔起了。2020年11月25日,我卒之決定要放下了。對唔住 ...
既然分手就放下吧,沒有誰離不開誰。曾經再美好都是曾經,接受現實,往前看壹切都會好起來。

回覆 引用 TOP

所有慨執迷唔悟終會大徹大悟,我只系需要時間

引用:
原帖由 呢個紅色的裙 於 2020-12-4 04:32 PM 發表

所有慨執迷唔悟終會大徹大悟,我只系需要時間
恭喜你能走出困局

回覆 引用 TOP

上天自會安排,隨緣吧。

回覆 引用 TOP

引用:

呢位朋友,境況與我相似,都差不多長,我曾經想同佢一齊走下去,結果,我唔想再累佢,分手左,已經不經不覺一年多了。嗯!是很痛苦的決定,但必須如此,我冇資格愛佢,就讓往事隨風

引用:

分手第九天,等時間長啲會沖淡。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bowie12 於 2020-12-4 09:22 PM 發表

呢位朋友,境況與我相似,都差不多長,我曾經想同佢一齊走下去,結果,我唔想再累佢,分手左,已經不經不覺一年多了。嗯!是很痛苦的決定,但必須如此,我冇資格愛佢,就讓往事隨風
原來你有咁嘅經歷~

引用:
原帖由 bowie12 於 2020-12-4 09:22 PM 發表

願你以後開心快樂

引用:
原帖由 Flycat01 於 2020-12-5 07:40 PM 發表

願你以後開心快樂
謝謝您,我之前的貼你有看過吧?我記得好像是你

引用:
原帖由 902chok 於 2020-12-5 04:47 PM 發表

原來你有咁嘅經歷~
你何出此言?好似侊然大悟咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]