• 瀏覽: 2,051
  • 回覆: 32
現任同前度不停轉換位置,你分清楚先

朋友,你好。

回覆 引用 TOP

個個朋友系咪你自己?

引用:
原帖由 雪耳木瓜 於 2020-12-3 06:49 PM 發表

前度明白朋友有現任但仍然想愛
但現任不知道朋友同前度仍有私下來往,如果知道一定不接受。
你朋友同前度仍有私下來往,一腳踏兩船,小心跌落水。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。
引用:
原帖由 雪耳木瓜 於 2020-12-3 06:42 PM 發表

我朋友唔小心從前度乜嘢咗, 咁佢前度想復合, 但朋友又好鍾意現任 ,又怕前度同現任講, 我朋友應該點做, 可以兩全其美?
兩個你邊個愛多啲?

咁就易搞啦 呃一邊姐 如果前度現任互相都唔知先難搞

回覆 引用 TOP

帶前度去台灣旅行

呀,記得要帶個大些少既旅行喼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雪耳木瓜 於 2020-12-3 06:42 PM 發表

我朋友唔小心從前度乜嘢咗, 咁佢前度想復合, 但朋友又好鍾意現任 ,又怕前度同現任講, 我朋友應該點做, 可以兩全其美?
咁簡單啦!
讓朋友同現任坦白,你又一起加入,4劍齊發!

引用:

邊有咁多唔小心

引用:

放棄現任。
會成為前度一定有原因。但有現任都仲會同前度一齊,一定係新歡不及舊愛。
施主,放生新歡啦。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
可約3P

回覆 引用 TOP

仲系鍾意現任吧!冇唔透風嘅牆。

回覆 引用 TOP

好老土呀,現在已是二十一世紀啦,已經冇人提處女這名詞,所以女仔有幾個有性愛嘅男朋友系好小兒科,怎會怕別人話妳有個前度有性交過男友呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]