• 瀏覽: 3,232
  • 回覆: 37
美容院開番我join左個全身脫毛plan, 做左第一次之後再約時間啦, 點知佢話呢個係繁忙時間要收extra, 第一次可以free, 但之後要加錢, 但佢join plan果時又冇講, 做完第一次約第二次就話呢樣要加果樣要加, 加到好貴
你地做果間有冇分時段要加錢?

回覆 引用 TOP

每次加幾多? 我知有D公司繁忙時間會加錢, 做之前要問清楚

引用:
原帖由 carmak8 於 2020-12-3 06:28 PM 發表

每次加幾多? 我知有D公司繁忙時間會加錢, 做之前要問清楚
我就係唔知呢D要加錢, 因為第一次做book放工時間, 都冇話要加錢

回覆 引用 TOP

有D好衰嫁……好多附加費…….一唔小心就中陷阱

每次買既時候,我都會問佢非繁忙時間有無得再平d…

引用:
原帖由 awinglos 於 2020-12-4 04:40 PM 發表

有D好衰嫁……好多附加費…….一唔小心就中陷阱
我覺得有少少被坑, 平日番工點會去到, 唔通請假去咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-12-5 09:58 PM 發表

每次買既時候,我都會問佢非繁忙時間有無得再平d…
咁有無平?

坑人

引用:
原帖由 bearykoko 於 2020-12-7 11:39 AM 發表

咁有無平?
有d鋪有分non-peak同peak價錢,呢樣真的每次都要問架。但揀左non-peak就真的唔俾約5點後及星期六。

係牙! 有D有,有D冇,我之前做過research, join左呢間冇呢類收費,唔會有額外錢加

引用:
原帖由 山邊地獄富豪 於 2020-12-7 11:43 AM 發表

坑人
唉……我都知啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-12-7 05:54 PM 發表

有d鋪有分non-peak同peak價錢,呢樣真的每次都要問架。但揀左non-peak就真的唔俾約5點後及星期六。
唉,就係無問清楚先中伏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jo2lam2 於 2020-12-8 11:18 AM 發表

係牙! 有D有,有D冇,我之前做過research, join左呢間冇呢類收費,唔會有額外錢加
想問下你join左邊間?

除了大舌头,其他就是帅
總慨幾錢?算了,問了也白問,因為冇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]