• 瀏覽: 23,375
  • 回覆: 139
  • 追帖: 3
本主題由 青森冬雪 於 2020-12-4 12:12 AM 移動
一、有住家飯食,唔使再去茶記。
二、如果是男,唔使再睇相(如鄺結形)打丁。
三、可以交少D稅,免稅額多啲。

先講三個,請接

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2020-12-3 10:57 AM 發表

先講三個,請接
1先要娶個識煮飯,否則請工人或落街食飯!
2都要老婆很
3一定交小D?
分分鍾要1人包辦所有稅費

回覆 引用 TOP

你個有J小妹可以喺香港合法結婚?

回覆 引用 TOP

生支足球隊

回覆 引用 TOP

可以晚晚爆菊

回覆 引用 TOP

點計都係單身好

中出唔使怕

多左一堆龜襪可以用

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

結埋紮,晚晚同老婆無套中出

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2020-12-3 10:57 AM 發表

先講三個,請接
無好處......我話嘅!
再過15-25年,你就明白,到時會心內後悔的!

要佢識煮,肯煮,肯做家務先講啦!
要買包包,鑽石,人有佢要有,無的話,唔好講屌,摸都唔得!
邊個比包包,鑽石,就比邊個屌!
一個人搵錢.....幾個人使錢,稅......真係濕濕碎!

不求多, 只求穩。
引用:

先講三個,請接
自己去各大地產網睇下租盤先
部份寫明禁煮食(電磁爐都吾得)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ND-UP-UP 於 2020-12-3 12:45 PM 發表

無好處......我話嘅!
再過15-25年,你就明白,到時會心內後悔的!
個波一路墜,個西一路鬆,個樣一路衰

可以中出

回覆 引用 TOP

結左婚先搞到婚外情...

可以開帖

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]