• 瀏覽: 5,000
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
結婚前,人系妳,心系妳,錢都系妳;結婚之後,全部變咗,自己賺錢自己花,自己塞住小金庫,仲日日喺妳面前哭窮,一攞錢就扯火,呢啲都系男人嗎?

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 3/12/2020 10:38 發表

結婚前,人系妳,心系妳,錢都系妳;結婚之後,全部變咗,自己賺錢自己花,自己塞住小金庫,仲日日喺妳面前哭窮,一攞錢就扯火,呢啲都系男人嗎?
你有男友,又有情人。咪問佢地攞囉
每人攞兩三仟蚊都唔洗返工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-12-3 10:38 AM 發表

小金庫 係咩嚟? 你邊樹人?

回覆 引用 TOP

小金庫在外養小三

回覆 引用 TOP

我覺得家庭女人管錢最好,但唔得把錢管嘅太死,經濟上應該畀男人留必要嘅開支。

都是這樣的,親愛的!

回覆 引用 TOP

樓主是不是認為自己已「忍夠了」?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-12-3 10:38 AM 發表

而家潮州音樂各顧各?平時家用呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹下正救星 於 2020-12-3 04:57 PM 發表

我覺得家庭女人管錢最好,但唔得把錢管嘅太死,經濟上應該畀男人留必要嘅開支。
樓主梗係想女人管錢,最慘依家唔俾佢管呢?

回覆 引用 TOP

留意吓佢有冇欠債。

回覆 引用 TOP

引用:

男女平等不是由男人提出的!絕不能夠選擇性平等!

回覆 引用 TOP

引用:

請問你婚後有冇返工 ? 點解你老公啲錢,全部歸你所有,呢啲係乜野心態?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]