• 瀏覽: 2,053
  • 回覆: 22
如果有女仔同你用line傾計傾左幾日後主動約你出去食飯, 你係男仔你會唔會去馬?

我唔想拍拖,因為之前有一段很努力經營的感情失敗左,我已經打算日後都係單身。
但我又唔想孤獨過聖誕,但我又唔知佢係想 約炮/想做朋友/男女朋友。

我而家剩係驚佢係個D唔知咩騙局/真人show之類...我唔想上東張西望。
條女連我咩樣都未知,反而我有睇過佢FB,唔似鬼account。

一定係騙局

引用:
原帖由 明日野生的獅子 於 2020-12-3 03:52 PM 發表

一定係騙局
除左一餐飯的錢,佢可以呃我d咩?
去旺同多人的地方應該唔會比人老笠的

引用:
原帖由 前晚怕樓奴 於 2020-12-3 04:38 PM 發表

除左一餐飯的錢,佢可以呃我d咩?
去旺同多人的地方應該唔會比人老笠的
9成9sale野 想去就去 身上只帶 500 同身份證 咩都唔好拿

引用:
原帖由 明日野生的獅子 於 2020-12-3 04:42 PM 發表

9成9sale野 想去就去 身上只帶 500 同身份證 咩都唔好拿
最多咪保險,上樓個d我唔會去。不過你o岩,收埋隻勞戴返Applewatch算。

回覆 引用 TOP

騙局

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚怕樓奴 於 2020-12-3 02:52 AM 發表

如果有女仔同你用line傾計傾左幾日後主動約你出去食飯, 你係男仔你會唔會去馬?

我唔想拍拖,因為之前有一段很努力經營的感情失敗左,我已經打算日後都係單身。
但我又唔想孤獨過聖誕,但我又唔知佢係想 約炮/想做朋友/男女朋友。

我而家剩係驚佢係個D唔知咩騙局/真人show之類...我唔想上東張西望。
條女連我咩樣都未知,反而我有睇過佢FB,唔似鬼account。
可以認識耐啲先啦,識幾日就出去?

引用:
原帖由 902chok 於 2020-12-4 01:41 AM 發表

可以認識耐啲先啦,識幾日就出去?
呢條女可以幾日內認識就已經叫我出去...好明顯佢一樣可以叫第2個男仔出去...而且可能係慣犯黎。
都係不了,我怕係公廁黎,一陣玩玩下動左情變左好多襟兄弟就真係跳黃河洗都唔清。
而且我發現佢有3個FB,3個都有唔少男仔留言,有D古怪。
有約炮都還可以,但佢剩係話想做朋友,一陣食唔到做埋兵就慘。
都係扮病唔去了

引用:
原帖由 前晚怕樓奴 於 2020-12-4 02:53 AM 發表

呢條女可以幾日內認識就已經叫我出去...好明顯佢一樣可以叫第2個男仔出去...而且可能係慣犯黎。
都係不了,我怕係公廁黎,一陣玩玩下動左情變左好多襟兄弟就真係跳黃河洗都唔清。
而且我發現佢有3個FB,3個都有唔少男仔留言,有D古怪。
有約炮都還可以,但佢剩係話想做朋友,一陣食唔到做埋兵就慘。
都係扮病唔去了
你分析到咁嘅環境梗係唔去啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日野生的獅子 於 2020-12-3 04:42 PM 發表

有個身分證會唔會逼佢簽一啲文件?

回覆 引用 TOP

唔會啦,本身都係約去多人的地方,唔通佢夠薑拔槍指我頭咩

回覆 引用 TOP

如果驚約炮,我幫你頂

除了大舌头,其他就是帅
引用:
原帖由 技工仔 於 2020-12-7 07:43 AM 發表

如果驚約炮,我幫你頂
其實我最驚係佢想收兵而我玩玩下動左情...因為都有少少想拍散拖

簽野個D我就唔驚...
約炮當然好...
因為佢把口就係咁話做朋友...但男女單獨約會...
我就覺得一係當收兵,一係真係有意思,一係本身好熟。
根據我同佢的傾計,佢似想收兵可能性高好多...

回覆 引用 TOP

如果有女仔同你用line傾計傾左幾日後主動
約你出去食飯, 你係男仔你會唔會去馬?

樓主:
以上你借他人之身講自己,已經係龜縮漢,
未去就驚定先,梗係唔好去啦 !
事實上你應抱隨機應變、煑到嚟就食,怕
你有牙呀心態,一於帶定伍仠,夠二人晚餐
同4星酒店房租。
人一世物一世,幾大就幾大。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]