• 瀏覽: 16,472
  • 回覆: 328
廖慧儀前男友Sam,今日早上六時,被發現在油麻地一大廈高處墮下,被送往醫院搶救,最終不治。現年27歲的廖慧儀前男友Sam
令我念番起~~~~~~~~~當日我女朋友走佐~~~~~~~我到好想自殺~~~~~~~~但係因為我怕屋企人傷心~~~~最後放棄自殺~~~~~可惜上面果個主角~~~~真係自殺佐
E個POST我會講足一年~~~~~~~~~記念自己既回憶
好似當日我女朋友要走一樣~~~~~~~~我到依+到唔明點解~~~~~~~~~~一個女人要走可以有一百個理由~~~~~~~~~~只有佢自己先知
我唔係話個女生錯唔錯~~~~~~個個人到有自己既選擇~~~~~~~~
只有死佐既人永遠唔會講野~~~~~~~甘就油我黎記錄佢點解要自殺
E一年我會放棄賭波(我沈迷賭波其中一個因素,就係因為當日我女朋友離開我)~~~~~~主力回億當日我女朋友走果時送俾我既傷痛
其實依+已經唔會再有人記得死佐既亞SAM~~~~~~~你話為情自殺係幾甘ON9既行為~~~~~~留下既只有一生既傷痛俾屋企人~~~~~~~仲要係好多時為情自殺既人~~~~~對面連佢死到好似無任何既傷心~~~~
聖誕節唔洗同我講~~~~~~機本上我聖誕節年年到係一個人過
最慘讀書無講男女間既感情要點去處理
以前見過有D係因為個女朋友走跟住殺佐女朋友跟前度既兒子~~~~~~~~~有一D就係因為女朋友要走就殺佐個女朋友跟住再自殺~~~~~~有一D就好似亞SAM甘選擇自殺
當然我好好運~~~~~當日既傷痛可以走得番出黎~~~~~~~~不過我到依+到唔係好忘記到
其實亞SAM同佢講要上天台自殺果下已經好危險~~~~~~~~女方仲要話人玩自殺~~~~~~~~~~有時D野~~~~~~大家真係要留意下~~~~~~~
其實當日我仲慘過亞SAM~~~~~~~女朋友有佐BB洛完就跟第二個走~~~~~~~果一克的確我想死
無計~~~~~~生出黎無錢養~~~~~其實我想要~~~~~~~不過佢一早決定要洛~~~~~~~走番大陸洛佐個BB~~~~~跟住仲要跟第二個走~~~~~~~~~~我一生人到唔會忘記

唔知係咪要條女內疚一世呢

為情自殺正傻仔

引用:
原帖由 持久男 於 2020-12-2 05:21 PM 發表

唔知係咪要條女內疚一世呢
唔出奇~~~~~~~~念唔開~~~~~~答案只有佢自己先知~~~~~~好似我當時到係~~~~~~~~~~其實當一個女人要走~~~~~~你係做物野到唔會留得低佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-12-2 05:23 PM 發表

為情自殺正傻仔
當局者迷

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-12-2 05:39 PM 發表

當局者迷
咁就死啦
呢個世界有大把人

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-12-2 05:40 PM 發表

咁就死啦
呢個世界有大把人
的確有好多人會為情自殺~~~~~~~絕對唔出奇
你估個個可以好似我甘無女人到唔緊要~~~~~~日日上網~~~~~~係甘講係甘講

細細個我到好簡單~~~~~念住大過個搵個女人結婚生BB~~~~~~~~~~結果大過佐先明白當日既我係幾甘ON9~~~~~~~~你無錢搵物野女人

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-12-2 05:47 PM 發表

細細個我到好簡單~~~~~念住大過個搵個女人結婚生BB~~~~~~~~~~結果大過佐先明白當日既我係幾甘ON9~~~~~~~~你無錢搵物野女人
識諗就好
都係行下其他路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-12-2 05:44 PM 發表

的確有好多人會為情自殺~~~~~~~絕對唔出奇
你估個個可以好似我甘無女人到唔緊要~~~~~~日日上網~~~~~~係甘講係甘講
果D叫
為女死為女亡

可惜😕🙁😕🙁

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-12-2 05:19 PM 發表

廖慧儀前男友Sam,今日早上六時,被發現在油麻地一大廈高處墮下,被送往醫院搶救,最終不治。現年27歲的廖慧儀前男友Sam
令我念番起~~~~~~~~~當日我女朋友走佐~~~~~~~我到好想自殺~~~~~~~~但係因為我怕屋企人傷心~~~~最後放棄自殺~~~~~可惜上面果個主角~~~~真係自殺佐
咁你後來點樣克服?

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-12-2 06:22 PM 發表

果D叫
為女死為女亡
細細個唔識念~~~~當年得22~~~~~~真係想自殺~~~~~~~~~依+大過佐~~~~~~~~應該到唔會~~~~~直接到係長期無女~~~~~~不過唔緊要~~~~~~~~已經習慣

引用:
原帖由 andyyyy 於 2020-12-2 06:57 PM 發表

咁你後來點樣克服?
念起屋企人會好傷心~~~~~我唔想屋企人傷心

引用:
原帖由 復仇者聯盟 於 2020-12-2 06:49 PM 發表

可惜😕🙁😕🙁
一個女人要走~~~~~~~~真係做物野到唔會留得低佢~~~~~~~~~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右