• 瀏覽: 810
  • 回覆: 15
不知道如何調整情緒, 就一點雞毛蒜皮的小事, 也會是我的炸點。 唯一辦法是自己呆著自己消化。反而見到他我就心煩, 我是否不愛了? 但我不想離婚
怎麼發泄情緒, 調整情緒

我也系感覺啲點小事我就發火了根本控制唔住

也會有同感,感情應該仲系有嘅,所以經常反思自己

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上幼稚的蝦米 於 2020-12-2 03:00 PM 發表

我也系感覺啲點小事我就發火了根本控制唔住
我也是,都在盡力控制,我們連信息都很少發,分居了已經

回覆 引用 TOP

仇人倒是不會,就是見久了煩

回覆 引用 TOP

我會反思,但是我真的覺得不太愛他了怎麼辦呀

回覆 引用 TOP

成世流流長, 放過你老公吧.......................

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............
多大了?更年期了那

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火腿美人 於 2020-12-3 10:14 AM 發表

成世流流長, 放過你老公吧.......................
我不想離婚,只是不愛了,離婚對女生又沒有好處,況且我也沒出軌呀

回覆 引用 TOP

睇嚟唔止我一個人噉,有時唔明,點解要搵個老公,咩忙幫唔上,話系添亂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lisa愛次兔兔 於 2020-12-2 10:45 AM 發表

不知道如何調整情緒, 就一點雞毛蒜皮的小事, 也會是我的炸點。 唯一辦法是自己呆著自己消化。反而見到他我就心煩, 我是否不愛了? 但我不想離婚
你上嚟發洩下情緒啦,希望會開心啲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿美妮 於 2020-12-2 03:45 PM 發表

不要因此變成仇人
有啲人會㗎處理得唔好要分開,咁就變成仇人啦。

回覆 引用 TOP

離婚就自由了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lisa愛次兔兔 於 2020-12-2 10:45 AM 發表

係咪老公呢排無滿足你?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]