• 瀏覽: 13,556
  • 回覆: 57
  • 追帖: 2
香港做抽脂價錢真係唔平,但係幫我搵番大腿條罅隙,以前著唔到緊身長牛仔褲因為兩邊大腿會磨擦紅哂起粒粒,我相信只有大腿肥既人先會明白,胸就由細b升到去C, 原本胸size 介乎A至細b之間,內衣著75b,80a ,80a冇咁緊,而家著到75C, 80b 睇下咩牌子。

由初初諗住做到實際做手術都搵左成年資料先真係敢去問,最後揀左有正規手術室有睡眠麻醉配套既醫美診所做

兩樣做哂加埋雜費,月供8千頭,做左2年免息分期,自己篤計數機就知個總數🙊不過做完我冇後悔,原本身型手臂唔粗+平胸,下半身特別大腿好肥,做完之後成個人比例正常好多,有人讚好fit, 俾人讚雖然有點心虛,但係都好開心🥰

熱賣及精選
Sis 你邊間做啊?

好似唔可以開名,女醫生做嘅

你抽左幾多脂肪,大腿好瘦,樓主你好勇,抽完全部都可以打落胸?

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2020-12-4 02:25 PM 發表

你抽左幾多脂肪,大腿好瘦,樓主你好勇,抽完全部都可以打落胸?
抽左3000cc, 最後注了400cc

引用:
原帖由 粉紅色的寶貝 於 2020-12-5 11:44 PM 發表

抽左3000cc, 最後注了400cc
點解注得400? 400夠升到一cup🤨?

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2020-12-7 04:17 PM 發表

點解注得400? 400夠升到一cup🤨?
靚嘅脂肪先可以打落胸, 我本來都係想升一cup,升兩cup驚好誇張,400cc夠

除了大舌头,其他就是帅
要唔好被你呃呢

引用:
原帖由 隔夜落漠姐 於 2020-12-9 09:07 AM 發表

效果點樣
我貼左出黎呀,好開心合埋對腳見到罅隙,唔似以前痴埋一齊

我抽中間肚位,我兩年幾前做都要7萬幾,早做平好多

引用:
原帖由 shanshan1997 於 2020-12-11 06:28 PM 發表

我抽中間肚位,我兩年幾前做都要7萬幾,早做平好多
早過你做,我做埋注胸,通脹咁犀利🤮好彩早做

朋友上年係台灣做,整到凹凸,佢都做左成十萬港幣,唔係平香港好多,佢而家冇得問番點處理,投訴無門

可pm 醫生?thx

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]