• 瀏覽: 13,559
  • 回覆: 57
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 粉紅色的寶貝 於 2021-4-1 07:40 PM 發表

唔會keep唔到嫁,keep唔keep到睇自己
做抽脂洗咁多錢,我唔會俾自己肥
胸做完等6個月穩定
明白了

熱賣及精選
引用:
原帖由 古深情的羊羊 於 2021-1-5 06:30 PM 發表

注胸可以升到兩cup? 因為我a,想要大b ,c
我約48-49kg 😔2019年尾約左時間訂埋機票過台灣做諮詢,唔知等到幾時,想問下香港
我都想去台灣諮詢,但係好驚同唔知幾時先方便去😂

樓主可唔可以pm醫院比我 我pm唔到你 🥲🥲thank you

靚了許多

引用:
原帖由 白衣天使之辛苦 於 2021-4-8 03:59 PM 發表

靚了許多
條腿有番個形,夏天著到短褲,以前我唔會著熱褲

引用:
原帖由 抑鬱熊熊 於 2021-4-4 01:43 AM 發表

2022都未必有得去,香港做係貴過台灣但相對下,麻醉呢part 香港安全d,至少我做嗰間安全

樓主你好 可以pm 醫生嗎?謝謝

引用:
原帖由 粉紅色的寶貝 於 2021-4-20 10:53 AM 發表

2022都未必有得去,香港做係貴過台灣但相對下,麻醉呢part 香港安全d,至少我做嗰間安全
樓主你講得岩,香港做都可以好安全

樓主 可以pm醫生嗎?Thx

Hello,可以分享醫生資價錢? Thx 

引用:
原帖由 粉紅色的寶貝 於 2021-4-20 10:53 AM 發表

可PM給我嗎?謝謝

引用:
原帖由 抑鬱熊熊 於 2021-4-4 01:43 AM 發表

我cancel 左啦,到衣家都未做,
樓主我一月份問過你,想問下你胸到而家keep成點

引用:

你好 可以pm資料嗎?謝謝🙏🏻🙏🏻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]