• 瀏覽: 13,555
  • 回覆: 57
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 粉紅色的寶貝 於 2021-2-4 05:53 PM 發表

因為我大腿好肥有足夠脂肪抽出黎,由頭到尾冇諗過擺假體,鈣化我都驚嫁,呢到有個jm 搵同一個醫生,我見佢keep得好好,其實好睇你注啲咩脂肪落去,存活率夠唔夠
邊間啊?nuxX?

熱賣及精選
引用:
原帖由 隔離靚大樹 於 2021-2-16 08:53 AM 發表

邊間啊?nuxX?
做隆胸得呢間穩陣啲,唔多醫生做,我都估係呢間

引用:
原帖由 粉紅色的寶貝 於 2020-12-2 01:29 AM 發表

香港做抽脂價錢真係唔平,但係幫我搵番大腿條罅隙,以前著唔到緊身長牛仔褲因為兩邊大腿會磨擦紅哂起粒粒,我相信只有大腿肥既人先會明白,胸就由細b升到去C, 原本胸size 介乎A至細b之間,內衣著75b,80a ,80a冇咁緊,而家著到75C, 80b 睇下咩牌子。

由初初諗住做到實際做手術都搵左成年資料先真係敢去問,最後揀左有正規手術室有睡眠麻醉配套既醫美診所做

兩樣做哂加埋雜費,月供8千頭,做 ...

好大勇氣囉👍🏻👍🏻唔係個個夠膽

引用:
原帖由 最怕硬膠袋 於 2021-3-10 03:49 PM 發表

我認同需要勇氣,做gym個教練話抽脂係岩懶人,做運動都一樣會酸痛,抽脂又係,但抽脂快過做gym.我估唔到佢咁講,佢話減脂先練到線條,佢竟然冇反對抽脂

引用:
原帖由 最怕硬膠袋 於 2021-3-10 03:49 PM 發表

我都唔敢,好似好痛,手臂位,call機位好難減😞😞

引用:
原帖由 樹上芬芳的回覆 於 2021-3-13 06:56 PM 發表

我都唔敢,好似好痛,手臂位,call機位好難減😞😞
其實做隔空溶脂或者打溶脂針有冇用呢?

引用:
原帖由 牛牛媽咪 於 2021-3-15 12:09 AM 發表

其實做隔空溶脂或者打溶脂針有冇用呢?
溶脂針我打左雙下巴,如果用溶脂針瘦手臂好貴,咁我情願抽脂喇

可pm 醫生?thx

抽脂之後其實會唔會反彈

引用:
原帖由 dobbigum 於 2021-3-24 02:11 AM 發表

抽脂之後其實會唔會反彈
抽脂個部位少左脂肪細胞,touch wood冇啦啦肥番會肥係其他位,但係抽脂咁貴我唔會俾自己復肥

想問下樓主未做抽脂之前有冇試過其他野
有冇啲係都有用嫁
抽脂我c6一定唔俾

樓主依家仲keep到嗎

引用:
原帖由 AlinaMak 於 2021-3-29 10:30 AM 發表

樓主依家仲keep到嗎
唔會keep唔到嫁,keep唔keep到睇自己
做抽脂洗咁多錢,我唔會俾自己肥
胸做完等6個月穩定

引用:
原帖由 牛牛媽咪 於 2021-3-29 12:06 AM 發表

想問下樓主未做抽脂之前有冇試過其他野
有冇啲係都有用嫁
抽脂我c6一定唔俾
有做過下機,又有買家用機,有抺瘦身膏再做家用機,我覺得唔抽脂只有不停做運動先得

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]