• 瀏覽: 13,558
  • 回覆: 57
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 高達清涼的心事 於 2020-12-26 02:05 AM 發表

可pm 醫生?thx
已回覆

熱賣及精選
注胸可以升到兩cup? 因為我a,想要大b ,c
我約48-49kg 😔2019年尾約左時間訂埋機票過台灣做諮詢,唔知等到幾時,想問下香港

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 古深情的羊羊 於 2021-1-5 06:30 PM 發表

注胸可以升到兩cup? 因為我a,想要大b ,c
我約48-49kg 😔2019年尾約左時間訂埋機票過台灣做諮詢,唔知等到幾時,想問下香港
呢個問題好難答,要睇你抽到幾多脂肪,如果你抽脂部位好多脂肪係有可能,佢有case升左兩cup

引用:
原帖由 Miguelddf 於 2021-1-9 10:23 AM 發表

效果真有這麼好?
對我來講好,起碼著牛仔褲冇再磨到敏感,呢樣只有肥腿人士先明白

痛唔痛呀?

引用:
原帖由 深情的西瓜 於 2021-1-12 06:39 PM 發表

痛唔痛呀?
點會唔痛,岩岩做完幾日大部分時間都係訓覺休息,過左一星期之後就好好多

可唔可以pm醫生

圖2同圖1差好遠,幾成功做嘅過程你驚唔驚

想要醫生資料,你做完幾耐,其實我最驚鈣化問題,諗緊做假體好定自體好

引用:
原帖由 JoyceTT 於 2021-2-4 01:26 AM 發表

想要醫生資料,你做完幾耐,其實我最驚鈣化問題,諗緊做假體好定自體好
因為我大腿好肥有足夠脂肪抽出黎,由頭到尾冇諗過擺假體,鈣化我都驚嫁,呢到有個jm 搵同一個醫生,我見佢keep得好好,其實好睇你注啲咩脂肪落去,存活率夠唔夠

引用:
原帖由 花花魚兒 於 2021-2-1 12:45 PM 發表

圖2同圖1差好遠,幾成功做嘅過程你驚唔驚
訓係床到驚,等麻醉師做睡眠麻醉前我feel到自己好震,之後教訓左冇野,做完過左麻就feel到勁酸痛

引用:
原帖由 粉紅色的寶貝 於 2021-2-4 05:55 PM 發表

訓係床到驚,等麻醉師做睡眠麻醉前我feel到自己好震,之後教訓左冇野,做完過左麻就feel到勁酸痛
我做眼袋都已經好驚,雖然做完又唔係真係咁驚,等待️最恐怖

引用:
原帖由 花花魚兒 於 2021-2-6 11:49 PM 發表

我做眼袋都已經好驚,雖然做完又唔係真係咁驚,等待️最恐怖
我都係!好想做眼袋,但係好驚

引用:
原帖由 bingbing123 於 2021-2-14 04:48 PM 發表

我都係!好想做眼袋,但係好驚
過程唔驚,最驚係等個陣,過程有d眼訓

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]