• 瀏覽: 5,201
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
我都唔知自己有幾愛你,見唔到你我成個人都亂曬,不知做乜好,我要求好高嗎?我只想有個完整嘅家庭,一家人開開心心咁過每一日,唔通就咁難嗎,一齊快7年啦,有兩個可愛嘅女,你話放棄就放棄嗎

有時你也要就下佢,氹下佢呃下佢,好快就會睇住個女大,睇住佢哋嫁出哂,你點都要歸本還原,何必心中條啫仲硬過男人條真啫呢?鬥贏個只會讓你嘅男人成就自己嘅虛榮感有用咩?巾幗不讓鬚眉番說話呃人架冇個女人會得到幸福架,蠢啲嘅女人就是世上最強嘅人,你睇甘比就知,劉先生自動自覺將全部嘢比哂佢,仲要比得好樂意比得好開心,學下啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mandy.fung 於 2020-12-1 08:37 PM 發表

我都唔知自己有幾愛你,見唔到你我成個人都亂曬,不知做乜好,我要求好高嗎?我只想有個完整嘅家庭,一家人開開心心咁過每一日,唔通就咁難嗎,一齊快7年啦,有兩個可愛嘅女,你話放棄就放棄嗎
你既快樂係建築係佢既痛苦之上嗎?

要求本身無高與低之分, 一切視乎對方能力.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mandy.fung 於 2020-12-1 08:37 PM 發表

我12年都係想要個完整既家,突然間就變成什麼都不是,身同感受

回覆 引用 TOP

家庭很重要,但系你呢種情況,肯定系你老婆變心唔想和你過了。

引用:

有第三者介入?

引用:
原帖由 902chok 於 2020-12-3 10:56 PM 發表

有第三者介入?

引用:
原帖由 樹下正救星 於 2020-12-3 06:22 PM 發表

家庭很重要,但系你呢種情況,肯定系你老婆變心唔想和你過了。
係我老公變心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mandy.fung 於 2020-12-4 11:22 AM 發表

同佢傾吓商量吓囉

男人一旦變心就好難挽回,我的閨蜜老公就是在外面偷吃出軌經常不回家,她哭過求過都沒用,最後還在網絡上找福佑網的清谷道長做斬桃花法事說要斬斷老公和小三的緣分,那段時間她整個人都好崩潰,不顧一切想要挽回,我們都很心疼,後來不知道是不是法事起效,一個月後她老公居然和小三分手了,我們覺得不可思議,覺得那個男人不值得她那麼做,希望你也快點走出悲傷

引用:
原帖由 902chok 於 2020-12-4 02:57 PM 發表

同佢傾吓商量吓囉
傾過,佢唔肯認,但啲行為同以前係180度轉變

引用:
原帖由 mandy.fung 於 2020-12-4 06:32 PM 發表

仲有冇返嚟屋企㗎?

引用:
原帖由 mandy.fung 於 2020-12-4 06:32 PM 發表

妳們的感情怎麽樣?老公是什麽樣人?

引用:
原帖由 902chok 於 2020-12-4 06:36 PM 發表

仲有冇返嚟屋企㗎?

引用:
原帖由 哈囉不安的雞翼 於 2020-12-4 06:47 PM 發表

妳們的感情怎麽樣?老公是什麽樣人?
之前感情都很好,發生呢件事之後我感覺佢對我就好似個陌生人一樣,對我一啲感情都冇,唔再有關心

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]